Witam, jestem dość zielony w ten temat zwany "car audio" lecz mam nadzieje że moja historia was urzeknie
chciałbym usłyszeć jakaś opinie o tych radyjkach co polecacie albo jakieś nie miłe historie co do modelów
Pioneer
DEH-4100SD
DEH-4200
DEH-2120UB
jeśli chodzi o użyteczność, radia nie będą podpinane pod jakieś mega wzmacniacze ale jeśli już to bardzo stymulowane w długie dźwięki basowe ale to dopiero przyszłość i na własny użytek
więc powiedzmy audiofilem nie jestem, lubię dobre dźwięki ale bez przesady
głównie chodzi mi o wygląd, integralność z całym kokpitem, żeby nie odstawało jak głupie, lub podobne historie, może ktoś posiada któreś z radiów? by przestać jak prezentują się w polo 9n?
chciałem wmontować jakieś nowe z fabrycznych by fajnie pasowały, nawet 2 dinowe z navi i innymi bajerami, lecz podobno nie ma takiej opcji, oprócz jakieś tam jednego który posiada samo CD.
a i jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tym can-busem czy jakoś tak do polówek? czy ja to muszę mieć by założyć zwykle radio sklepowe?
a jak i jedno to i drugie pytanie, czy któreś z tych radiów wymaga jakieś przeróbki kokpitu polo, czy samej kostki bo ja zielonego pojęcia nie mam co i jak
aktualnie siedzi radio fabryczne beta V
autko rocznik 2003
tapicerka czerwona, zegar standard blue-red, ogólnie auto bez zmian od stanu fabrycznego
dziękuje z góry za jakieś informacje
Pozdrawiam
:beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: