6n by sssiwy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ssssiwy
Początkujący
Początkujący

Post autor: ssssiwy »

Dzieki naprawde panowie za słowa uznania... :grin: ale narazie bede probował dostac sie legalnie do klubu a do zaawansowanych to moze troche zawczesnie plany sa ale narazie kasy brak :) ale dzieki Diego69

[quote=""adik300i""]A gdzie wsadziłes PS2? Bo na desce widze tylko LCD W schowku?[/quote]
Tak w schowku siedzi zakamuflowany :-)
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote=""Diego69""]Do zaawansowanych z nim ! vwóz jest ************ty... wczoraj się zachwycałem na spocie, ma wszystko to co mi się podoba, RSLki, gleba, stołki z color concepta, audio porządne, lampiony przód oddzielnie drogowy i mijania. Bajka. Ja sądzę że ten samochód powinien znaleźć się w projektach zaawansowanych ![/quote]
Diego, ale się nagrzałeś... Kolega nawet nie jest klubowiczem...
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

tłusto widze. powiedz mi skad masz taka konsole srodkowa i co sie stało z 2 nawiewami ?;p
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""ko zack""]tłusto widze. powiedz mi skad masz taka konsole srodkowa i co sie stało z 2 nawiewami ?;p[/quote]
Prosze tu car pc,ale zasada ta sama:
http://www.kampfkeks.com/Allgemein_Artikel_CAR-PC.html
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote=""ko zack""]tłusto widze. powiedz mi skad masz taka konsole srodkowa i co sie stało z 2 nawiewami ?;p[/quote]
2 nawiewy zniknęły - przez co pozostałe stały się wydajniejsze. Mam tylko nadzieję, że Ssivy zatkał je lepiej niż wcześniejszy właściciel.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

no to ja już z nim pogadam na następnym spocie :D Siwy dawaj do klubu. Zresztą sądziłem że jeżeli jest znaczek VW pod nickiem to jest się w klubie. mój błąd :)
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""Diego69""]Zresztą sądziłem że jeżeli jest znaczek VW pod nickiem to jest się w klubie. mój błąd[/quote]
To zalezy od ilosci napisanych postow.Im wiecej postow tym wiecej znaczkow.
Auto swietne.Tak 3mac.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
ssssiwy
Początkujący
Początkujący

[quote=""ko zack""]powiedz mi skad masz taka konsole srodkowa i co sie stało z 2 nawiewami ?;p[/quote]
konsole mam od Kamila88 wczesniej miał ja Karol to on ja robił chyba :) ale tak jak przem_polo napisał zasada moim zdaniem ta sama... a nawiewy zostały zatkane
[quote=""Kamil88C""]Mam tylko nadzieję, że Ssivy zatkał je lepiej niż wcześniejszy właściciel.[/quote]

Wszystko zatkałem tak jak nalezy z kabelkami tez sobie poradziłem przez co lepszy obraz sie zrobił, o wiele lepiej niz wczesniej było...

[quote=""Diego69""]no to ja już z nim pogadam na następnym spocie Siwy dawaj do klubu.[/quote]

Namówiłeś mnie Kuba bede cos w tej sprawie robił :grin: zgłosze w najblizszym czasie kandydature :-D
Awatar użytkownika
Skoczi
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Skoczi »

Fajnie, inaczej ;) działaj dalej Pzdr;)
Awatar użytkownika
tusiu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: tusiu »

dobra poli:) jak jest rozwiazana kwestia przykrecania konsoli srodkowej od gory? normalnie sa srubeczki za kratkami nawiewu, a u ciebie co jest wymodzone?
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

tusiu
wszystko sie trzyma jak nalezy, konsola oprocz przykrecenia za kratkami nawiewow, to zatrzaskuje sie u gory wiec te 2 torxy sa tutaj zbedne ;)
Awatar użytkownika
tusiu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: tusiu »

ok, dzieki:) ciekawy sposob na zmiane wnetrza i cos niepowtarzalnego. ja bym dal tylko ramke w macie, bo ta sie strasznie blyszczy, ale to jak kto woli i lubi:) bd moze myslal nad czyms takim i na bank wrzuce jakas relacje. w ogole to musze wrzucic moja poli na forum, bo juz dwa miesiace sie zberam;/ niektorzy moze ja znaja z projektu poprzedniego kolegi(butelka na pomaranczowych keskinach kt5)
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Gdzie ostatnio Siwy śmigałeś ? :) Bo tylko mi mignąłeś przed oczami :)
Awatar użytkownika
ssssiwy
Początkujący
Początkujący

[quote=""Paffcio""]wszystko sie trzyma jak nalezy, konsola oprocz przykrecenia za kratkami nawiewow, to zatrzaskuje sie u gory wiec te 2 torxy sa tutaj zbedne ;)[/quote]
własnie Paffcio wie najlepiej bo przyznaje sie bez bicia to on takie rzeczy montuje u mnie w aucie :grin: :grin: :grin:

[quote=""Diego69""]Gdzie ostatnio Siwy śmigałeś ? :) Bo tylko mi mignąłeś przed oczami :)[/quote]

a widziałem Cie widziałem bry na Poli nie idzie pominac w korku rzuca sie w oczy :D a jechałem zawieźć koleżanke na jazde ;)
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Twojej też nie sposób przeoczyć ;) rzuca się w oczy od razu ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”