forteller dzieki za dobre słowo :piwo:
[quote=""forteller""]BTW. działo się coś przez ostatni miesiąc?[/quote]
troche sie działo, generalnie w środku troche ogarniałem ,ale tez i mała polerka co by odświeżyć lakier na lato też poszła
-polerka reczno-mechaniczna, to znaczy tam gdzie dałem rade podejść tą machina to mechanicznie a reszta( zderzaki wneki drzwi itp) recznie. efekt w miare spoko jak na takie warunki :crazy:

efekt bedzie widoczny na fotakch w słońcu z jakiejś sesyjki tutaj tylko pokaz sprzętu który leży już jakies 4lata w garażu i ze 3 razy był uzyty hehe
Do środka wpadł zestaw Hertz hsk165 napędzany samym radyjkiem, naprawdę dźwięk czysty i dynamiczny :
żeby nie trzeba było niczego ciąć i przerabiać, zwrotnice zostały rozlutowane na cześci pierwsze i zmontowane w bardziej kompaktowej konfiguracji przestrzennej :cool2: :

a tak leża sobie ładnie spasowane w rynience pod głośnikiem, owinięte elastycznym materiałem przypominającym ori wygłuszenie drzwi( oczywiście wszytko pod spodem zabezpieczone przed wilgocią, luty pomalowane farbką itp.)

nic nie drga nie brzęczy jest ładnie dociśnięty stelażem woofera.
jako że głośnika wysokotonowego nie dało sie zmieścić w ori miejce ze wzgledu na jego dużo wieksze wymiary, przerobieniu uległ ori trójkącik przy lusterku, został zrobiony wiekszy otwór, miejsce po siateczce zostalo zaszpachlowane a calość tryśnieta strukturalnym lakierem do plastiku:

tą samą strukturą dostało sie rączkom w drzwiach (najpierw zdarłem tą obleśnie złażąca gume do golego plastiku):

i wpadła też nowa rameczka w drzwi kierowcy ,stara była po prostu zniszczona:
rameczki pod rejestracje z siwego połysku zostały przemalowane na czarny mat, ale fot tu chyba nie potrzeba :crazy:
do wymiany czeka jeszcze nowy bendiks boscha i płyn hamulcowy Ate

Myślę że w tym tygodniu to ogarne i zrobie w końcu jakieś normalne foty temu wszystkiemu złożonemu do kupy, ale najpierw polo czeka dobre czyszczenie w środku .
pozdro