[quote=""Damian""]jak dobrze pojdzie to tez przyjade w sobote rano ale za to wieczorem musze wracac[/quote]
To startuj z nami w sobotę o 7:40 na Orlenie w Błoniach przed Sochaczewem. Zebrało się kilka autek z okolic Wawki
Ja też byłem dzisiaj, pogoda lipna bo cały czas padało, ale aż tak źle nie było FURY MEGA, miałem nadzieję że spotkam kogoś z forum ale lipa, może się mijaliśmy. Za rok też na pewno pojadę.
wprawdzie plany sie pokrzyzowaly i nie udalo nam sie pojechać, ale z tego co czytam w sieci to rozne opinie krażą o tegorocznym evencie
cytat:
"Event hmm byłem widziałem na żywo. Powiem tak jestem rozczarowany. Nie wiem kto niektóre fury wogole wpuścił na plac. Śmiech na sali - SERIA . Nie wiedziałem że wystarczy założyć KOŁO +GWINT żeby się dostać. Nie zmienia to faktu że niektóre grube fury były i dopieczone. Większość to była SERIA I KOŁO. Nie jest to zlot Tuningowanych kompleksowo aut (a niby w zgłoszeniu sie opisuje modyfikacje -pytanie po co jak i tak tylko na wygląd patrzą) tylko zlot FELG i zawieszen Air . Pogoda barowa. Większość aut nie nie wygląda tak "cukierkowo" jak na fotkach. Byłem -+ godzina może dwie i nie było co ogldac pogoda ciulowa."
nie komentuje bo nie byłem i nie widziałem, szkoda ze chlopakom pogoda nie dopisała, ale o tym juz organizatorzy nie decydują
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Co najmniej połowa aut powinna wylecieć z tego zlotu.
Co nie zmienia faktu, że była spora ilość aut grubo przerobionych i zasługujących na tą imprezę.
Pogoda tragiczna ale za to nikt nie może. Na minus także kompletny brak "bufetu" dla zwiedzających tak jak to było w zeszłym roku.