Polo 86c 2f by Thao

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

w
wawrzyn
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: wawrzyn »

Mieszek z gała bomba:D pasuje bez problemu? Bo musze sobie też nowy sprawic ;-)
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Post autor: Speede_ZGL »

kerst ma też fajną z audi tt ;) z lupo/golfa IV/polo 6n2 całkiem okej gałki są i pasują idealnie po docięciu drążka
Obrazek
Awatar użytkownika
kerst
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: kerst »

Speede_ZGL ona jest z audi a3 pakietu s-line sa 2 rozne dla skrzyni 5 i 6, taka sama jak ja ma Thao tylko ze ja mam mieszek uszyty na nowo z cielecej skorki :D i przerobiony lekko tunel wiec inaczej wyglada ale sama galka jest taka sama :)
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Post autor: Speede_ZGL »

o masz :crazy: tak czy siak, ładna jest
Obrazek
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Thao »

kerst
poka jak masz przeriobiona konsole, bo ja wlasnie kminie jak to schowac.
Awatar użytkownika
Osa
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Osa »

Mega podoba mi się całość ;)

btw widzę, że kolega też z Chorzowa ;)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Takie tam :P

Z nowosci to zdesie w kolor i wygladzone + nowy zawias, tylko tutaj tyl nie wyglada, ze siedzi nizej, chyba jeszcze nie byl na talerzykach posadzony :P Przod nowka koni z regulacja twardosci od gory, tyl nowki weiteca i calosc na sprezynach tez weiteca.

Na zdjeciu to nie ja :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Brzeziak_ »

Pięknie :oki:
Czy mógłbyś odezwać się na pw co i jak z gładzeniem zderzaka? Bo też borykam się z tym problemem.
Obrazek

To Ona] viewtopic.php?f=28&t=15443

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
Razor_GT
Początkujący
Początkujący

Post autor: Razor_GT »

Dla mnie Bomba

:D

I nie mam Pytań ;]
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Plany ciagle sa rozne :D Czas pokaze co bedzie, 1.8t, czy moze G + blacharka i malowanie, jedno z dwoch.
Poki co dzis wymienilem prawe lozysko razem z piasta z przodu, bo bylo tak rozwalone, ze piasta tez nadawala sie do wymiany :/

2 ATSy juz sa przepolerowane na nowo, bo zaszly po ostatnim sezonie, polerowalem autosolem aluminium i uwazam, ze jest duzo lepszy niz ten zwykly "metal".

Wczoraj kumpel przywiozl mi blache z kwasowki wywinieta juz na koncowy wydech, bedzie cos jak u wawrzyna, do tego poler i albo prosta fifka, albo 2 jak w golfie mk2 gti. Musze zalatwic reszte wydechu, od kolektora bedzie tylko lacznik elastyczny i dalej juz kwasowka do koncowego, bo moj obecny wydech sie rozlecial juz pare razy :P

Czekam na dolna rozporke Wiechersa, i zaczynamy zabawe... do wymiany sa gumy na belce, przewody hamulcowe tyl, szczeki i bebny trzeba bedzie przejzec, a wiec przy okazji nowe lozyska, bo te juz troche maja nalatane na glebie, a szkoda rozbierac to 2 razy, koncowka drazka moze jeszcze byc, ale skoro mam nowa, to sie wymieni, w planach sa jeszcze poliuretany, i fajnie jak by szlo dostac na tyl, ale ciezki temat :( Szukam stalowej rozporki na przod, bez sruby i planuje stalowa rozporke na tyl. Przy okazji tych wszystkich robot, chce stare sprezyny, ktore nadaja sie juz na zlom, przeciac na pol, i zobaczyc ile jeszcze moge zejsc na tych amortyzatorach, jak jeszcze troche da rade, to oddaje sprezyny do zaklepania, tak 1-2cm bym chcial jeszcze zejsc, nizej juz u mnie nie ma sensu :(
Swoja droga zawias sprawdza sie zajebiscie :D

Poki co tyle, planow jest wiecej, ale o tym pozniej :) Ogarne troche auto po zimie, odknurze je, to porobie zdjecia jak aktualnie wyglada.
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

W miarę aktualnie

Obrazek
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Brzeziak_ »

Jakaś delikatna dokładka by się zdała :)
Obrazek

To Ona] viewtopic.php?f=28&t=15443

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Czesci przychodza, miejsca juz w pokoju nie mam, a to nie wszystko :D

Pasty i gabki pozyczone z pracy :P 3M, Niestety lakierowanie auta musi poczekac, wiec polerka musi starczyc.
Nowa stalowa rozporka na dol, zestaw regeneracyjny do zaciskow G40, przegub zewnetrzny prawy, bo stary juz okropnie strzela, przepustnica czeka na rozwiert, jak ktos potrzebuje zdjecie jak te ciegna sa poskladane, to zrobilem specjalnie takie foto, pokrywa zaworow byla przez gebelsa chyba srutowana :/ jade papierkiem 160 i dalej dziury zostaja... glowica po planowaniu, nowe uszczelniacze, prowadnice i 3 zawory, paski na kompresor uzywane, ale w dobrym stanie, dzieki Kerst :) uszczelka pod glowice i koncowka drazka, kompresor po regeneracji.
Jeszcze jest pelno tajli do dokupienia, i sporo pracy przede mna :D
Dol silnika czeka na zlozenie, nowe pierscienie, uszczelki na wal i pod miske, panewek nie ruszalem, bo wygladaja dobrze. Wydech z kwasiaka bedzie mysle w przyszym miesiacu, 2.25" na koncowym tlumiku.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Wpadła dokładka.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Thao a nie ma opcji zmiany na jakąś subtelniejszą? Bo ta jak dla mnie strasznie przód zdominowała :blush2:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”