Harlekin by BobeR || swap na 1.6tdic SB str 6

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Thao »

[quote=""BobeR""][quote=""Bielo""]i gładkie szkło reflektora, a nie z "firaną"[/quote]
bedzie gladkie ;)

ale przeciez na homologacje itp dostane papiery wiec nie beda mogli mi nic zrobic w sensie w odniesieniu do lamp... to w odniesieniu do tego co Kamilos napisal ;)

oj zobaczymy jak to bedzie...
ale xenon bedzie ;][/quote]
uwierz, nie jeden juz przerabial ten temat, ja tez kilkakrotnie i wiem, ze drogowka sie nie nabierze na zadne "wałki", chyba, ze trafisz na zwykly patrol to wtedy masz szanse przysciemniac, najprosciej wez se soba komplet zwyklych zarowke i w razie kontroli po prostu zamienisz, bo masz prawo usunac usterke na miejscu.
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: BobeR »

[quote=""Thao""]drogowka sie nie nabierze na zadne "wałki"[/quote]
ale tu nie ma mowy o zadnych walkach czy sciemnianiu wg mnie... zrobilem xenon, przeszedl wszystkie kontrole i mam na to papier wiec powiino byc ok... ale w sumie policjanci sa mondrzejsi od papierkow :banghead: ...

[quote=""Thao""]najprosciej wez se soba komplet zwyklych zarowke i w razie kontroli po prostu zamienisz, bo masz prawo usunac usterke na miejscu.[/quote]
ano takie prawo przysluguje... tylko jakie zwykle zarowki do soczewki d1s?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

BobeR
nikt ci nie da paperu na home made chyba że się zgłosisz do izby patentowej :grin:

no cóż zakładaj :piwo: 20 zł to nie wiele a zawsze fajnie wygląda byle by było zrobione z głową

co do całości projektu bardzo mi się podoba :piwo:
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""damianese""]no cóż zakładaj :piwo: 20 zł to nie wiele a zawsze fajnie wygląda byle by było zrobione z głową
[/quote]
a czemu 20zl xD? same soczewki 100zl komplet do tego zarowki i zarniki i cala reszta xD...
z glowa bedzie napewno ;) narazie kupuje potrzebne rzeczy i jak juz bede wszystko mial to 1 lampy pojda w rozbiorke i bedzie modzenie ;)

[quote=""damianese""]co do całości projektu bardzo mi się podoba :piwo:
[/quote]
a dzieki ;) dobrze wiedziec ze komus sie podoba ;D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

20zł za podbicie naprawy usterki w stacji diagnostycznej
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

aaa ;D...

no zobaczymy jak bedzie ;) narazie kompletuje troche rzeczy zeby miec co robic w zimie ;D...

chociaz czasu bedzie malo, bo matura ;/
ale dam reade ;D

co do xenona to juz przesadzone ze bedzie ;)
S
Speede_ZGL
Swój
Swój

Post autor: Speede_ZGL »

Niby o pieniądzach się nie rozmawia, ale to ważny aspekt przy modzeniu. Jeżeli to nie przeszkoda, ani Cie to nie urazi w jakikolwiek sposób, to prosiłbym abyś zamieszczał kolejno kupowane części do tego xenonu i pisał od razu ceny poszczególnych teili ok? Sam się zastanawiam od jakiegoś czasu nad xenem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""damianese""]20zł za podbicie naprawy usterki w stacji diagnostycznej[/quote]
Chyba zapomniales jeszcze o mandacie... 100-200zl...

[quote=""BobeR""]ale tu nie ma mowy o zadnych walkach czy sciemnianiu wg mnie... zrobilem xenon, przeszedl wszystkie kontrole i mam na to papier wiec powiino byc ok... ale w sumie policjanci sa mondrzejsi od papierkow[/quote]
Zrobisz, zobaczysz, przy pierwszej kontroli sie przekonasz.
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Thao""]Zrobisz, zobaczysz, przy pierwszej kontroli sie przekonasz.[/quote]
to fakt ;)

a tak z innej beczeki...
jak zaloze xenon i pojade na przeglad ot tak, bo wyjdzie, to auto przejdzie go normalnie czy nie zabaradzo?
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""BobeR""]jak zaloze xenon i pojade na przeglad ot tak, bo wyjdzie, to auto przejdzie go normalnie czy nie zabaradzo?[/quote]
zalezy na jakiego diagnoste trafisz, ale szczerze watpie
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Thao""][quote=""BobeR""]jak zaloze xenon i pojade na przeglad ot tak, bo wyjdzie, to auto przejdzie go normalnie czy nie zabaradzo?[/quote]
zalezy na jakiego diagnoste trafisz, ale szczerze watpie[/quote]
tak więc ogólnie będzie problem ;/

a jak można sie z tym uporac?
poza tym ze mam znajomych diagnostów którzy mnie puszcza...

jadąc na przegląd zmieniać lampy?
w
wawrzyn
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: wawrzyn »

[quote=""BobeR""]jadąc na przegląd zmieniać lampy?[/quote]
Ja np. zmieniam kiere z 28cm na 32cm ;-) Zależy na kogo sie trafi. Jeden nie chciał mi podbic, bo kierunki ciemne, bo drzwi opadniete, bo fotel sie huśta, bo wydech modzony...a inny podbił bez gadania :D
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

aaa...
czyli z przegladem to na lajcie raczej ;D

to chyba tu sie konczy teoria i czas na praktyke ;]
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

dawno mnie tu cos nei bylo :banghead:...
Auto jezdzi jakies tam sesje sie tworza i powoli graty sie zbiera azeby bylo co robic w dlugie, ciemne i zimne zimowe popoludnia... no poza nauka i przygotowaniami do matury i egz. zawodowych :banghead: ...

Ostatnio polecial do wymiany termostat i autko ma w koncu sowje wymazone 90 stopi na blacie (wczesniej mial tylko 70stopni)...
no i kilka fotek z ostatniej sesji;]

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
B
BobeR
Mały interesant
Mały interesant

hmm...
bardzo ciekawa sytuacja...
w zeszly poniedzialek zaczelo mnie nosic troszke po drodze wiec auto stalo caly tydzien przykryte plachta, a w piatek pojechalem do znajomego na kanal i jak wszedlem pod auto to sie przezegnalem...
w nic nie uderzylem, o nic nie zachaczylem lewa strona auta a tu taka niespodzianka: :banghead: :banghead: :banghead:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”