jak chcą, to wszystko ukradną

niestety, przykro mi, że spotkała Cię taka historia.
A co do problemów to aktualnie borykam się z kontrolką EPC. Pojawia się z nienacka, nie zauważyłem związku z trybem jazdy, raz się pojawiła po ostrej jeździe, parę razy po spokojnej, po wyłączeniu silnika i włączeniu kontrolka znika(fakt, raz się pojawiła po 2ch minutach od "resetu" ale po drugim był już spokój) ale i tak przejechałem się z tym do ASO. Info jakie dostałem to problem nastawnika turbosprężarki, zaktualizowali soft, wada nr 1 to to, że program skrzyni mi się zresetował i DSG się trochę zmuliło...
Niestety po aktualizacji softu nie minęło 1,5 tygodnia i dostałem znowu od auta spowolnienie akcji w postaci kontrolki EPC - w ogóle ten tryb awaryjny jest śmieszny, wciskasz gaz a auto nic i nabiera mocy i obrotów jakby chciało a nie mogło, dobrze, że za każdym razem włączała się przy hamowaniu i przy próbie dania gazu było "slo-mo" bo jakbym tak sobie kogoś wyprzedzał i nagle stracił moc to byłoby nieciekawie

ale myślę, że to jest taki mechanizm bezpieczeństwa, żeby właśnie się nie rozsmarować na tirze bo nastawnik turbiny stwierdził że coś nie teges

.
Dzisiaj mam odebrać auto z kolejnego podpięcia i diagnozy błędu. Jeśli to ciągle to samo, poproszę o wymienienie nastawnika/turbiny, czy tego tam co akurat faktycznie powoduje problem.