Witam, chciałbym abyście doradzili mi jaki subwoofer kupić. Słucham wielu gatunków muzyki od rapu po rock. Moje wymagania to małe wymiary (najlepiej coś w granicach 365 x 295 x 385 mm), moc też nie musi być gigantyczna (podłączałem 120 watowy głośnik od zestawu logitech i trzęsło lusterkami). Wzmacniacz jaki posiadam to carpower hpb-1502, planuję przeznaczyć max 250 PLN.
Witam mam taką sprawę potrzebuje głośników 2 sztuki bo mi stare fabryczne poszły na złom plus do tego radio.Potrzebuje tylko tego do słuchania radia i jakiś tam piosenek z płytki ewentualnie zestaw może byc troszkę droższy acha i jeszcze taka sprawa chciał bym sobie zrobic to sam a nie znam się w tych sprawach więc pasowało żeby ten zestaw był w miarę łatwy w montażu najlepiej podpiąc kostkę przykręcic głośnik i tyle a do radia mam kable już puszczone więc tylko muszę je podłączyc bardzo bym prosił o fachową radę i jak by ktoś był łaskawy podac jakieś konkretne modele Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC
Właśnie kupiłam Polo 9N3 (odbieram je koło 10.10). Czy moglibyście mi napisać czy w takiej najbardziej podstawowej wersji (1.2 8V Trendline) jest instalacja elektryczna pod radio?
I kolejne pytanie czy moglibyście polecić mi jakieś miejsce w Krakowie gdzie mogłabym ew. taką instalację zrobić?
I już ostatnia prośba. Bardzo proszę o polecenie jakiegoś fajnego radia (CD/MP3) z USB i zestawu głośników (przód + tył).
to ja radia szukal bym uzywki jakiejs na twoim miescu albo kupic dobre radio a glosniki lipne i potem wymienic albo kupic uzywke i lepsze glosniki wybor nalezy do ciebie
na takiego Kenwooda co ja mam (usb i aux z przodu) wydać trzeba około 300zł.
a za 250zł spokojnie kupi się zestaw odseparowany PowerBass S-6C, albo DLS K6 (w sam raz pod radio)
tak ale puste głosy bez charakterystyki, ja np uparłem sie nieco na hsk przez mocny kick i kawał dobrego grania - wielka zagadka dla mnie jest vibe który zbiera mocno pochlebne opinie
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego