[9n] Linia "CAN", czy jest w moim aucie ?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

K
Kali
Raczkujący
Raczkujący

[9n] Linia "CAN", czy jest w moim aucie ?

Post autor: Kali »

Witam ! Mam pytanko: czy mój Polo 1,4 FSI z 2002 roku ma linie "CAN" ? Proszę o radę.
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

9n posiada nie pełną linie CAN z tego co wiem. Większość jest już rzeczy na CAN, ale licznik z tego co wiem to jeszcze jest na lini K.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
K
Kali
Raczkujący
Raczkujący

Dzięki, wiem jaki "face" już zakupić i wszystko jasne. Pozdrawiam! :bye:
s
sokar
Początkujący
Początkujący

Post autor: sokar »

Czyli jaki kabelek kupić do Polo 9n 1.2 12V z 2002r. może ktoś da linka do allegro?
K
Kali
Raczkujący
Raczkujący

Do Polo 1,2 z 2002r. najlepiej kupić skaner diagnostyczny w Polskiej wersji koszt 379 pln- znajdziesz na stronie Viaken lub Mari. Ja osobiście kupiłem interface "POLSKI VAG" bezpośrednio od Mari z Koleczkowa (pochodzę z Gdańska) i pracuję na programie Polski Vag 4,9- do ściągnięcia z net-u. Na tym face-sie kasuję błędy, a opisy są w języku Polskim. Wracając do skanera jest to o wiele lepsze urządzenie ,gdyż bez problemów zaadoptujesz przykładowo przepustnicę, którą musiałeś odłączyć by przeczyścić, oraz wiele innych -ten skaner pracuje również po lini CAN gdzie zrobisz wszystko w pakiecie komfortu, central zamku i in. Acha interface kupiłem za 69pln (przy kupnie nie chciałem programu za ,który liczą sobie ok.30pln)
Pozdrawiam. :wave:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”