[quote=""MeadnesS""]dolna rozpórka do przodu[/quote]
nie radzę, szybko ją rozwalisz i może przy okazji zawieszenie, bo wisi mega nisko i każdy próg zwalniający wychaczysz
Z nowości to wpadł wzmacniacz PHILIPS DAP6040 od urzytkownika damianese oraz przygotowywanie pod zabudowę !:D do bagażnika zawita 2 x 30 cm
Polo jest przygotowywane pod malowanie drobne naprawy typu wypychanie i delikatne szpachlowanie
Więc tak zdaję relację foto . Polo pół na lato pół na zimę nie chce mi się z tyłu zimówek zakładać chodź były już założone przed malowaniem .
Nowe radyjko
Zabudowa. Jeszcze nie skończona ale... troszkę duża ale nie było założenia by to wyglądało lecz grało . niestety musiałem uzyskać 140 l . Rozpórka oczywiście zostaje lecz muszę przerobić mocowania do kielichów
Poli ma w tym roku obfite prezenty na gwiazdkę i mikołaja. Doszedł jeszcze centralny zamek + otwieranie bagażnika z pilota + kluczyk scyzoryk
A tak wygląda w pełnej okazałości
Za wszystko zapłaciłem 80 zł ale do tego za dorobienie kluczyka gościu krzyknął mi 50 zł bo mówi że warto grot wymienić bo te chińskie lubią się łamać . Co do zabudowy hmmmm powiem szczerze że nie wiem czy tak zostanie czy będzie inaczej narazie nie mam pomysłu na to jak to inaczej zabudować może uda się troszkę niższą zrobić i bardziej ją "rozpłynąć po bagażniku Tylko to już będę modził z moim stolarzem bo to akurat sam w domu robiłem wyżynarą Na pewno tak czy siak będzie obita skórą taką jak są fotele . co by było w tym samym kolorze
W najbliższym czasie to zaczynam brać się za gwint :butcher: