Teraz tak patrzę, otwieram te piekną skorzaną z logo VW a tam w środku... Skrócona instrukcja obsługi.
Następnie:
Dokumentacja Samochodu - czyli takie tam informacje ogolne o instrukcji, ze kiedy zostala wydana instrukcja i z tylu wpisany recznie numer VIN.
Serwis - jedna strona Dane samochodu czyli zakup, pieczatka, i naklejka taka jak w bagazniku czyli model tym i te wszystki 3 literowe oznaczenia np. X4J na kolejnej storonie Dane wlasciela samochodu. I pozniej wpisy z serwisu.
Kolejna ksiazeczka inspekcji nadowzia samochodu vw.
A potem inne dziwne ksiazeczki typu "W podrozy" "Potrzebne numery tel" "Bezpieczenstwo" i W ogole obsluga pojazdu. I porady.
potrzebuje ksiazeczki "Serwis". Nie calej bo dane samochodu mi nie potrzebne, a jedynie to co u mnie zaczyna sie na 5 stronie (tylko ze po niemiecku), a konczy do wpisow z serwisu. czyli tam powinno byc co ile jaka czynnosc serwisowa.
Szukam polskiej wersji instrukcji obsługi (tam gdzie są opisane poszczególne elementy kokpitu itp) ma ktoś polską wersje ??
i druga sprawa to czy jest jakaś instrukcja w stylu "Sam Naprawiam" gdzie jest opisany silnik AUD ?? mam taka instrukcje z wydawnictwa WKŁ ale nie ma tam silnika AUD