red koza 6N - gwint, borbet 8j. NEW FOTY, AKTUAL

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ferdek540
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ferdek540 »

nie chce skakać po drodze jak kangur, ani szlifować nadkoli oponami ;P
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

ferdek540
U mnie nic takiego się nie dzieje :D Fakt, jak jadę z kilkoma pasażerami, to zakręty cza brać wolno, ale jak jadę sam, to ostatnio Audi A6 poległo na krętej drodze :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

[quote=""ferdek540""]chciałem uzyskać fajny kontrast dlatego tylko boki ;P[/quote]
to nie jest fajny kontrast ';]
[quote=""ferdek540""]ani szlifować nadkoli oponami ;P[/quote]
byl bys pierwszy bo np ja "szlifuje" opony nadkolami :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Szkoda że kierunki to Sonar a nie Hella Black Magic. :acute: Mimo wszystko wygląda to konkretnie! :oki:
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

[quote=""ferdek540""]zjebcie mnie za wlew gazu w zderzaku, na początku mnie denerwowal ale sie przyzwyczaiłem :P i za wycieraczkę która nadal jest na klapie ;D
wiem na glebe z nią ale to jeśli nastąpi to po wakacjach, a na koncu koło.. zobaczymy jak to bedzie;)

pozdro[/quote]

W pierwszej kolejności samochód ma się podobać Tobie, później nam - forumowiczom. Jak dla mnie zdejmowanie tylnej wycieraczki to kompletna pomyłka, nie rozumiem jak można rezygnować z funkcjonalności samochodu na koszt wyglądu (nie tyczy się gleby :grin: ). Jednym słowem dla mnie wycieraczka z tyłu być musi bo to bardzo przydatna rzecz, ma też bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo (najczęściej zderzaka przy parkowaniu). A co do wlewu to spróbuj go umalować pod kolor samochodu i powinno być zupełnie inaczej, przestanie rzucać się w oczy...

Pozdrawiam i czekam na kolejne mody :) Zobaczymy co wymodzisz. Lubie polówki w tym kolorze z róznymi konfiguracjami felg, gleb, lamp itp itd :)
Awatar użytkownika
ferdek540
Raczkujący
Raczkujący

JuStIcE
jeśli chodzi o gwint to zrobiłem już na nim pare setek km wiec wiem ale po wypowiedzi PiterVR6 od razu pomyślałem o cieciu sprężyn i wiejskim tuningu siekierą, choć na pewno nie miał tego na myśli.
kit czy gwint to już jakiś koszt wiec "łatwo" zrobić glebe jak sie ma kase ;P
a gleba oczywiście u mnie zagosci:)

ko zack
to ten nie fajny kontrast dla mnie jest fajnym kontrastem :P a do szlifowania to czepiasz sie, wszyscy zrozumieli o co chodzi :P

pawellini
a jaka jest w nich róznica że wolisz helle? dzieki :)

Diego
ja jej nie używam wiec może dla mnie nie istnieć :P
powoli do celu :) pozdro
Awatar użytkownika
PiterVR6
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: PiterVR6 »

[quote=""ferdek540""]JuStIcE
jeśli chodzi o gwint to zrobiłem już na nim pare setek km wiec wiem ale po wypowiedzi PiterVR6 od razu pomyślałem o cieciu sprężyn i wiejskim tuningu siekierą, choć na pewno nie miał tego na myśli.
[/quote]

bo zrobiłeś pare setek km na gwincie który jest miękki jak seria ,na gwincie z wyzszej półki który jest naprawde twardy auto będzie niestety skakać ale za to opona może byc 5mm od nadkola i nie będzie tarla :grin:

tu masz coś za mała kase
http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic ... fa4#169058
Awatar użytkownika
ferdek540
Raczkujący
Raczkujący

znajde coś dla siebie, bez obaw wszystko w swoim czasie :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Różnica jest taka że Hella Ci na 100% nie będzie parowała,no i mimo wszystko jest to lampa ori. Poza tym wykonanie jest dużo solidniejsze,o wyglądzie nie wspominając. :D
K
KoKo

Post autor: KoKo »

ferdek540 grzebiesz jeszcze coś przy polo
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

pawellini
wygladem sie nie roznia trzymalem w rece TYC'e i Helle, wyglad TEN SAM, jedynie w TYC'ach na krawedziach mozna dostrzec niedociągniecia, swieca rowniez tak samo, rzeklbym nawet, ze tyce ladniej, bo nie punktowo...

ferdek540
polo ogladalem na zywo na dynovwce, ladny lakierek i ogolnie fajnie tylko za wysoko, szkoda ze nie bylo okazji zamienic paru slow, pzdr
Awatar użytkownika
ferdek540
Raczkujący
Raczkujący

Eltor

noo ostatnio zrobiłem konserwacje od środka i od zewnątrz, założyłem tylne nadkola... przyciemniłem lekko szyby (narazie tylne docelowo bedą przyciemnione wszystkie, prócz przedniej oczywiście) także powoli do przodu... teraz gewinde, brakuje mi jeszcze 1/4 kasy, ale jestem na dobrej drodze :D

Paffcio

nie miałem nią przyjeżdżać bo moim zdaniem nie ma co pokazywać :roll: jedną fote z dynówki znalazłem (gość robił każdemu samochodowi na zlocie :lol: ) ale kumpel mnie namówił i pożyczył felgi xDD wogóle była tylko z grubsza umyta... to był spontan, noo wiem że kooza, jak napisałem wyżej gwint bedzie :P następnie bedziemy myśleć o jakimś buciku ;) podsumowując nie zdążyłem, mam nadzieje że na 3-cią edycje zdążę i polówka godnie zaprezentuje miejscowych, bo na miejsce dynówki mam niecałe 8 km hehe

i tu gratis, wspomniane wcześniej foto :amen:
Obrazek
K
KoKo

Post autor: KoKo »

ferdek540
zakupiłeś już jakieś alu na wiosnę
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""Diego69""] nie rozumiem jak można rezygnować z funkcjonalności samochodu[/quote]

Normalnie :oki:

Ostatnio wkręciły mi się te czerwone polówki, ładnie ładnie
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
ferdek540
Raczkujący
Raczkujący

eltor narazie nie mam i nie bd niczego "jasnowidził", chciałbym żeby do wakacji leżała na ziemi a co z tego wyjdzie zobaczymy... folia z tylnych szyb wyleci na wiosne całkiem, smoked poprawie na smołe to napewno, a co wiecej to zobaczymy ;)

incognito89 dla mnie jeszcze nie ładnie, ale dzieki za miłe słowo ;)
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”