[Warszawa] Montaż centralnego zamka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kowcio
Newbie
Newbie

[Warszawa] Montaż centralnego zamka

Post autor: kowcio »

Szukam jakiegoś warsztatu z Warszawie gdzie zamontują mi centralny zamek (cały zestaw razem z siłownikami, bo moje biedne Polo jest bardzo ubogie :-( ), oczywiście w jakiejś rozsądnej cenie. ;) Znalazłem serwis gdzie zaproponowali mi 700 zł za 4 drzwi (alarm + centralny zamek), tylko nie wiem czy nie jest to za dużo. Co o tym sądzicie? Serwis ALCAR na Żoliborzu.
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Wow. Cena kosmos. Pytanie jaki centralny chcesz założyć?? Oryginał czy uniwersalny?? Ja ostatnio zakładałem uniwersalny i fakt jest troche roboty, ale za to cena dużo niższa.
k
kowcio
Newbie
Newbie

Raczej uniwersalny. Mam już trochę dość latania na około samochodu i otwierania każdemu drzwi jak wsiada, a potem sprawdzania czy pozamykali, bo zazwyczaj ludzie zapominają :P Wiem że jest dużo opisów jak to zrobić, ale ja nie mam ani warunków, ani czasu bawić się w to, chociaż przyznam że chciałbym ;)
Obrazek
k
kowcio
Newbie
Newbie

[quote=""Paffcio""]koszt u mnie 250zł za sterownik + komplet silownikow i usluge zalozenia - bez alarmu[/quote]

Chodzi Ci o to że tyle zapłaciłeś za zrobienie u siebie? Czy za tyle jesteś w stanie zrobić?
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

kowcio
z racji tego ze w Wawie uslugi są drozsze, mysle ze 450zł to max za taka usluge...
z
zibi35
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: zibi35 »

Witaj,
Odświerzę temacik, ponieważ chcę to samo zrobić w samochodzi emojej małżonki ale nie mam bladego pojęcia jak to zrobić. Podejrzewam, że jak sam bym się zamontowanie zabrał to coś bym pokręcił albo i cos napsół. Dobra, szkoda gadać, też jestem z Warszawy więc poszukuję fachowca, który zajmuje sie montażem centralnego zamka i alarmu w VW POLO 9N z roku 2002 kompletnie gołej (bez niczego). Jakie byly by koszta takiego montażu. Zaznaczam, że mam już centralny zamek i auto alarm. POZDRAWIAM

ps. a ty juz do swojej polóweczki zamontowaleś?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Kiepska pora roku na zakładanie zamka i alaramu (jeżeli byś zakładał sam). Bo to naprawde nie jest trudne, tylko trochę czasu potrzeba. a tak to nie bardzo znam żeby polecić. możesz pogadac z Łukaszem z Wawra (sakosG40), może się podejmą.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Podam Ci kontakt do człowieka który alarmy ma w jednym palcu :)
Firma: AUTOSYSTEMY FOX ul.Ekspresowa 3 (odbicie z Modlińskiej) tel. 614 42 37 lub kom 602 431 431
On powinien Ci pomóc,tylko przez wyjazdem do niego lepiej zadzwoń czy jest akurat na miejscu.
Pozdrawiam :)
z
zibi35
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: zibi35 »

No i w końcu zrobione, :) zamontowany centralny zamek i alarm.
Dzięki za namiary pełna profeska i cena oki.

POLECAM FACHOWCÓW z Firmy: AUTOSYSTEMY FOX!!!
Pozdro. zibi35
Awatar użytkownika
razzor_6n2
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: razzor_6n2 »

Ile Cie wynioslo?
Opa-GermanStyle 6n2 /// ARC 1.6 16v GTi
g
grzesiek50
Newbie
Newbie

Post autor: grzesiek50 »

Witam. Zakupiłem centralny zamek taki jak na schemacie
http://img24.imageshack.us/img24/9320/c ... 400000.jpg

Podłączyłem wszystkie kabelki tak jak w schemacie i siłownik nie reaguje. Co może być przyczyną?
Nie montowałem jeszcze siłowników w drzwiach tylko narazie jeden podłączyłem do centralki i nie działa.

Edit:
Z tym co wyżej już sobie poradziłem ale mam inny problem. W tylnych drzwiach nie mam tych łączników gumowych przez które przeprowadza się kable do drzwi. Może ktoś wie jak nazywają się prawidłowo takie łączniki i gdzie je moża kupić?
s
smallins_ka
Newbie
Newbie

Post autor: smallins_ka »

Ponawiam pytanie, ile kosztuje taki montaż na ekspresowej? Jeżeli po tylu latach to w ogóle aktualne ;) Jeśli nie, chętnie dowiem się o specjalistów w stolicy, bo jednak bez centralnego robi się uciążliwie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”