Do Czołg GT
Co do odprowadzania spalin to trochę bym się nie zgodził gdyż dziś po dłuższej jeździe na wyższych obrotach ponad 3 tys, w granicach nawet 5-6 tyś autko spokojnie odprowadzało spaliny, nie było żadnego problemu... Odczułem różnice, gdyż zatankowałem po prostu na innej stacji gaz, a do tego do pełna, wiec częstotliwością pojawiającego się problemu może być miedzy innymi ilość gazu w butli, aczkolwiek nadal mimo wszystko szarpie, kontrolki szaleją, po prostu cudo...
Na wtorek jestem umówiony z gazownikiem, zobaczymy co powie, co podłubie hihihi jak to oni, złote raczki

co do cewki, u siebie przebicia nie zauważyłem... Świece lub kable WN? hmm... no bardzo prawdopodobne, przede wszystkim gaz się spala w większej temperaturze, wiec winowajca mogą być miedzy innymi świece. Obstawiam instalacje, jeśli faktycznie coś z instalacja jest nie tak, a zostanie to poprawione i problem ustanie na pewno napisze, sadze ze watek warto kontynuować gdyż jak się okazuje nie jestem pierwszy z tym problemem...
Pozdrawiam i na pewno będę aktualizował i pisał walkę z mimo wszystko uciążliwym a przede wszystkim niebezpiecznym problemem...