el_nińo na sprzedaż

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Giant93
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Giant93 »

Piękne to Polo masz Majster :oki: poprostu piękne !!! :shock:
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: el nińo »

Skfarek myślałem żeby moją na biało pod felgi,lustra i daszek ale chyba nie wyszło by to za dobrze bo w środku nie ma nic białego :)
Giant93 miło, że się podoba ;) ale jak się nie rozmyśle to za rok będzie inna bajka :)

Dokładka z 6n2 gti została pomyślnie zamontowana :D podziękowania dla madmax'a :victory:

12.05.2012
listwa dachowa przyklejona i już nie odstaje :mrgreen:
plastik podświetlenia wewnętrznego sklejony i zamontowany :konik:
tylko ten stan lakieru i pojawiająca się rdza... :skull:

i foty z dokładką ;)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:heart:
el nińo
s
sision
Newbie
Newbie

Post autor: sision »

Eeeetam, mroczny rycerz był lepszy :D ale nie jest źle, tylko teraz żółte zaciski nie pasują ;)

My mamy polo od miesiąca, passat ma urlop w końcu ;)
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

macie polo ?? no proszę :) mój za rok pojedzie na urlop ...dożywotni :P nie ma sensu się bawić jak każdy będzie mi partaczył co ma zrobić ;) zbieram na coś z serii "S" :P
el nińo
Awatar użytkownika
matdaw
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: matdaw »

jak dla mnie bomba
s
sision
Newbie
Newbie

Post autor: sision »

[quote=""el nińo""]macie polo ??[/quote]Od miesiąca, ale passat jest z nami cały czas ;)
[quote=""el nińo""]zbieram na coś z serii "S" :P[/quote]Sejczento sporting? :crazy:
Daj spokój, to, że mechaników miałeś :box: nie znaczy, żeby auta się pozbyć. Działaj sam, ja też tak robię. Oczywiście lakiernika muszę sobie znaleźc, lepiej, żebym się za to nie zabierał :amen:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""el nińo""]mój za rok pojedzie na urlop ...dożywotni nie ma sensu się bawić jak każdy będzie mi partaczył co ma zrobić zbieram na coś z serii "S" [/quote]

czyli jednak postawiłeś na nim krzyżyk :blush2: Jak tak to się pewnie za rok ustawię w klejce po te felgi :grin:
A na razie napiszę, że bardzo mi się podoba i dokładka dodała uroku :good: Z rozpórką na biało dobry pomysł, tylko nie maluj żadnych plastików w środku na biało bo to kupą jedzie z dalsza i z bliska :jester:

PS. S jak Subaru, S jak Scirocco, S jak S-line, S3, S4.......... :scratch: :?:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

sision co ja mogę działać sam jak został praktycznie tylko lakier i zrobienie wiec miejsca w nadkolach :P w środku tylko elektryka ma być na tip top ale do tego już znalazłem odpowiednią osobę :D z tego co wiem tutaj malowanie trochę kosztuje a w PL nie mam już komu zaufać :P no chyba czas na coś większego i szybszego do dalszych podróży :P (np. siostra przylatuje popracować do mnie za miesiąc i nie wróci ze mną samochodem bo się nie zmieści wiec będzie wracała samolotem a ja z "żoną" polówka... a weź tu dziecko zrób i gdzie ja je wsadzę z wózkiem i do PL pojadę ?? :eek: )
jak się nic nie zmieni a wiadomo że mogę zmienić plany chociaż to wątpliwe to mam nadzieje, że znajdzie się ktoś odpowiedni kto kupi polo i go nie zdewastuje :P
Skfarek felgi chyba nie będą na sprzedaż bo mam zamiar kupić zimówki 195/50 15 na nie i zostaną na tych felgach,no i jak bym miał sprzedać polo to glupio by było bez felg :P
el nińo
Awatar użytkownika
matdaw
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: matdaw »

słuchaj ja mam polówkę żona corsę i mamy 2 dzieci ( 6 i 2 lata ) jakoś dajemy radę ;)
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

zobaczymy ;) na razie będę ogarniał jakieś pierdoły które koleś mi "naprawił" a z czasem zobaczymy czy polo będzie skończone czy nie ;)
el nińo
s
skidrow
Newbie
Newbie

Post autor: skidrow »

bardzo fajny projekt polo ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Zostały zakupione fele na nast sezon :) w sumie to spontanicznie ale cóż zobaczymy :)
felgi od krzyDOLAR za chyba dobrą cene :)
Z tego względu ze polo bedzie malowane w nast roku na jasny kolor felgi pójdą do malowania na coś ciemnego bo taką mam wizje polówki :) mile widziane propozycje jakiegoś ciekawego ciemnego koloru który wyciśnie maksa z tych fel ;)
za zgodą krzyDOLARA'a wrzucam fotki bo chyba najlepiej je ocenić na polówce ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:yahoo:
el nińo
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

el nińo fele piękne, sam widziałem to ogłoszenie i żałowałem że nie są w 5x100, bo już bym myślał o przygarnięciu ich do skodilatora i maźnięciu w biel :oki:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

el nińo
Jak Polo pójdzie na biało, to najlepiej je na grafit, albo czarny mat. A jak nie będzie białem tylko np. kremowe, to bardziej w coś żywego bym uderzył, np. czerwień :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Na 17" będziesz sie godnie taczał :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”