[quote=""Skfarek""]
jhosef wrzucaj wątek z upem na forum :good:
Byłem ostatnio w salonie VW widziałem czerwonego upa i powiem że zdjęcia nie oddają jego uroku, niestety nie było okazji się przejechać
Dla anty-przykładu widziałem wczoraj zaparkowanego pod blokiem moich rodzicieli Foxa i nie dziwię się że toto się w ogóle nie sprzedawało, ktoś w VW musiał w ogóle upaść na gowę by to w Europie sprzedawać

[/quote]
Fakt, na zdjęciach nie wygląda tak uroczo ja w realu. Ogólnie fajna pchła. Warto z ciekawości zobaczyć go na żywo. Uważam, że cena jest bardzo adekwatna do jakości. Te auto ciężko jest skonfigurować na cenę wyższą niż 50 tysięcy.
System nawigacyjny jest bardzo ciekawy.
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=iAxRW9tuMoo[/youtube]
Fox rzeczywiście był brzydki w środku i na zewnątrz a cenę miał bardzo zbliżoną do Polo.
Oglądaliśmy pobieżnie skodę - bo salon był zamknięty. Jest zrobiona jeszcze taniej. Strasznie tandetnie wygląda gril, przesadzony do tego małego auta. Wnętrze jest zmienione mało ale tylko na minus. Kolorowy kokpit jest zamieniony na ala skórę - wygląda to tak sobie.
W podstawowych wersjach jest bieeeeeeednie. Mało tego, nie można rozbudowywać wyposażenia.
Tylna klapa metalowa odbiera temu urok.