Siemka! A ja troszkę rozwinę temat na żarówki... Uważacie że było by dobrym posunięciem wsadzić do angel eyes od sonara jako żarówki świateł długich np. H1 Narva 100W, albo H1 Tesla 100W??? Napewno światło było by mega!!! Nie ślepiło by nikogo na drodze bo przecież to by było tylko w długich (mijania oczywiście normalne 55W). Testował ktoś takie rozwiązanie??? Ale jest ale... Czy wytrzyma instalacja takie natężenie prądu, no i czy wytrzymają leflektory (wyższa temperatura)??? Zastanawiam się nad 100W bo żarówek H1 chyba nie ma 65W, a 55W na długie to trochę mało... A jakie wy macie żarówki w waszych angel eyes??? Prosiłbym o opinie żarówek...
Pzdr!!!
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha
Ostatnio zauważyłem nowe angel eyes do naszych Polówek... http://moto.allegro.pl/item672880721_re ... _w_wa.html
Może ktoś je ma i mógł by się wypowiedzieć o ich jakości i świeceniu... Może są lepsze od Sonarów??? Bo wyglądają ładnie...
Co Wam się podoba w tych "andżelach", które nawet nie są projektowane pod styl VW? Przecież do wszystkich marek samochodów wyglądają prawie tak samo, różnią się tylko budą. Wszystko wykonane z tandetnego plastiku, który momentalnie pęka jeśli się mocniej lampę dokręci do pasa.
A czy te lampy co ma Turzol mają elektryczną regulacje wysokości świateł??? Słyszałem że trzeba tam przekładać silniczki z seryjnych czy coś takiego...