[quote=""1300 ccm n.p.m""]Ważne żeby stanąć w jak największej kupie, co by nikt gdzieś tam w tyle nie został[/quote]
postaramy sie z Bishopem przyjechac szybciej zeby zajac dobra miejscowke by kazdy mogl sie zmiescic
Dokładnie tak jak Lemanek pisze... także będziemy już parę godz. przed otwarciem bram coby była dobra miejscówka ! Ktoś musi się poświęcić dla ogółu...
To pewnie będziecie chcieli wiedzieć wcześniej ile aut jedzie ? Tak się dzisiaj zastanawiałem ile osób z tych które się zadeklarowały że pojadą pojawi się rzeczywiście na manii.
Było : \'85 Polo 86c NZ + Gaźnik
Nadal w rodzinie : \'97 Polo 6n AEE
Jest : \'94 Audi 80 B4 Avant 1Z
"Brudny czołg to hańba dla batalionu\'\' -Napis na brudnym dostawczaku-
1300 ccm n.p.m
Ja pomimo że zarezerwowałem sektor jak co roku dla swojej grupy, to przyjazd jest pewny w 10% z prostego względy, nie wiem w jakim jest stadium polo. Za długo mnie kumpel w h... robi i przestałem się interesować odda to odda i tak w d.. poszedł sezon wiec dla mnie już bez znaczenia jest czy gdziekolwiek w tym roku pojadę
Uważasz, że Twoje auto, prezentuje się równie dobrze jak prezentowane do tej pory na naszym Fanpage'u, oraz meldujesz się na tegorocznej VW Manii już od piątku? Chciałbyś razem z innymi wziąć udział w VIP imprezie?! Wyślij do nas zdjęcie auta oraz krótki opis na adres https://www.facebook.com/vwmaniateam
Tam na bieżąco są podawane szczegóły dotyczące zlotu
[quote=""Marcin86c""]kto na miejscu będzie "pod telefonem" żebym do was trafił i nie szukał przez pół dnia po placu (choć pewnie i tak objadę teren dookoła)?[/quote]
ja