********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

h
henio
Newbie
Newbie

Post autor: henio »

Hej!
Z tej strony Daniel, jeżdżę zglebioną Toyotką Starlet EP70 :grin: Przywiodło mnie tu poszukiwanie części.
Awatar użytkownika
Krzychu_14
Newbie
Newbie

Post autor: Krzychu_14 »

Witam, jestem Krzysiek z okolic Tarnowskich Gór, mam nadzieję że będzie nam się miło współpracowało, na co dzień jeżdżę VW Polo Harlekin :grin:
Obrazek
g
guru17
Newbie
Newbie

Post autor: guru17 »

Cześć wszystkim:)
P
Polo1.2_60km
Newbie
Newbie

Post autor: Polo1.2_60km »

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Waldemar, jestem z okolic Nowego Targu.
Posiadam Polo 6r z 2009r kolor czerwony, silnik 1.2 60 km, przebieg 45000km.
A
Artur_2f
Newbie
Newbie

Post autor: Artur_2f »

Witam wszystkich:) Jestem Artur mam 19 lat mieszkam w okolicach Limanowej i jeżdżę Polo 86c2f ze skromnym AAV pod maską :)
b
bajker
Newbie
Newbie

Post autor: bajker »

Powitać, Bartek z Łodzi, 21 lat, aktualnie turlam się "srebrnym" derby;)
p
pitermkh
Newbie
Newbie

Post autor: pitermkh »

Witam

Jako miłośnik Hondy i paroletni ich właściciel kupiłem 86C na chwile, i z przyjemnością stwierdzam że jest tak fajne że bankowo zostaje

Pozdro
m
misiekzabrze
Newbie
Newbie

Post autor: misiekzabrze »

Witam:)
Jestem Dawid, ostatnio stałem się szczęśliwym- nieszczęśliwym posiadaczem polo 86cf2- podobnoż GT, ale jeszcze mam problem zeby je zidentyfikować, w planach najpierw ogarnąc autko, potem to co tygryski lubią najbardziej- modyfikacje:)
jak tylko będę godzien to założe temat z fotorelacjami z moich przygód:)

pozdrawiam
;)
h
holek82
Newbie
Newbie

Post autor: holek82 »

Bry
Darek lat za dużo :D lokalizacja śląsk --->>> K-ce ... w moje macki wpadł 6N (po raz drugi) zobaczymy co z tego będzie :]

pozdro
P
POLOcokta
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: POLOcokta »

Siema. Mam na imię Michał.
Jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch GTI
Jeden to Golf III (znany z innych forów), a drugi nie dawno zakupiony Polo 6N2 ;)
Z VAGiem jestem już chyba od 7-8 lat i nie wyobrażam sobie jazdy innym samochodem ;)
Od jakiś 2-3 lat utkwiły mi w głowie trzy litery G T I i od tej pory stałem się fanem tych wersji VAGów ;)
Mieszkam w Jaworznie (woj. śląskie) i mam 25 lat
Awatar użytkownika
iron_rose
Newbie
Newbie

Post autor: iron_rose »

[quote=""misiekzabrze""]Witam:)
Jestem Dawid, ostatnio stałem się szczęśliwym- nieszczęśliwym posiadaczem polo 86cf2- podobnoż GT, ale jeszcze mam problem zeby je zidentyfikować, w planach najpierw ogarnąc autko, potem to co tygryski lubią najbardziej- modyfikacje:)
jak tylko będę godzien to założe temat z fotorelacjami z moich przygód:)

pozdrawiam
;)[/quote]

co to znaczy za duzo lat?:)))
Forever young!
pozdrawiam
d
didiego3
Newbie
Newbie

Post autor: didiego3 »

witam wszystkich mam 31lat pochodze z gdanska jestem drukarzem posiadam autko z 2001roku z silnikiem aua 1,4 16v
P
Pioterek
Newbie
Newbie

Post autor: Pioterek »

Witam,

Jestem Piotr i od zeszłego tygodnia, czyli 16 sierpnia posiadam w rodzinie POLO 6N2 z września 2000 roku z silnikiem 1.4 16V APE i automatyczną skrzynią biegów :D . Autko zakupione dla żony po długich poszukiwaniach i rozważaniach pomiędzy VW Lupo, VW Golfem III i IV, Skodą Fabią 6Y, Audi A3 i A4 B5, VW Passatem B4 i B5, VW Vento, Seatem Arosą a nawet MB A-klasą czyli jak widać rozrzut dosyć duży, ale głównie szukałem VAG-a, a A-klasa była brana z powodu zamiłowania do marki MB: na co dzień jeżdżę C-klasą S202 ;-)
Szukałem auta w automacie i z klimą, więc stosunkowo mało aut było do oglądania. W końcu trafiła się całkiem ładna polówka z małym przebiegiem i nie zastanawiałem się ani minuty: zadzwoniłem, pojechałem i kupiłem. A jak wracałem to brakowało mi w trasie tempomatu i jak grzebałem w sieci, to wygrzebałem to forum. Poczytałem i już coś wiem, czyli raczej straciłem nadzieję na ten wynalazek u siebie, ale na forum warto się zarejestrować, bo pewnie się przyda nie raz.

Pozdrawiam
Piotr
O
OnSaven
Newbie
Newbie

Post autor: OnSaven »

Witam. Daniel lat 19 będący dosyć zadowolonym posiadaczem zgraconego 86c2f z jednostka 1.0 po cieżkim poprzednim właścicielu. ;)
Awatar użytkownika
colorscream
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: colorscream »

Z tej strony Karol i Karolina, z czerwonym 6n2
6n2
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”