witam posiadam polo 6N2 z silnikiem 1,4 TDI 75kw zakupilem zawieszenie kapletne firmy ta technih samochod mial byc obnizony tylko 4cm a po montazu siadl do 6 cm jak nie lepiej a po czasie zaczely tluc sie poloski o bude auta producent twierdzie ze zly montaz albo tak siadlo przez silnik . Czy moze ktos z was mial taki problem
wedlug certifikatu producenta do tego modelu polo jest to samo zawieszenia jak do benzyny i disla a szlak mnie trafia bo reklamuje to juz prawie 2 miesiace a przejezdzilem na tym tylko 1000km jak zaczelo sie wszystko tluc
[quote=""DeVil_85""]reklamacje w koncu uwzglednili i nie wiedza dlaczego tak siatl wiec teraz jest do sprzedania jak tos jest chetny [/quote]
u mnie skończyło sie identycznie, zwrot kasy za sprezyny bo amory zostawiłem. Polecam Eibachy pro kit jeśli nie chcesz mieć niespodzianek
Dokładnie kumpel jeżdzi na Eibachach i jest zadowolony autko fajnie wygląda, siadło o około 30mm.
Jeśli chodzi o masę 1.4 TDI i 1.4 benzyna to nie jest tak dużo bo około 150kg więc nie powinno z tego powodu siąść niżej bo auto ma dopuszczalną ładowność około 450-500kg.