********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

W
Wojti01
Newbie
Newbie

Post autor: Wojti01 »

Witam. Mam 34 lata, mieszkam pod Warszawą. Od niedawna posiadam 9nz 1.4benz 2002 r. W orginale, ....jeszcze.
J
Jarqu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Jarqu »

Witam
Jarek, lat 24, Szczecin :) Polo 9n caly miesiac juz w moich rekach :) pozdrawiam
E
ErniPolo
Newbie
Newbie

Post autor: ErniPolo »

Witam wszystkich użytkowników forum :)
Mam na imię Ernest i jestem ze Słupska (woj.pomorskie)
Od niedawna hmm pół miesiąca posiadam VW'a POLO 6n 1.4benz rok 97.
Pozdrawiam wszystkich :grin:
p
pudel
Newbie
Newbie

Post autor: pudel »

Witam,jestem Paula mam 24 lata jestem z Łodzi :-D i mam Polo III GTI 1,6 16V i nic nie pozmieniane :D .Pozdrawiam wszystkich :grin:
T
Tomi
Newbie
Newbie

Post autor: Tomi »

Witam :piwo:
Mam na imię Tomek i pochodzę z małej miejscowości w woj. świętokrzyskim. Co mnie tu sprowadza? Chcę się dowiedzieć wszystkiego na temat polo derby, które jest moim marzeniem jako auto do odpicowania :D Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Xenonik2
Newbie
Newbie

Post autor: Xenonik2 »

[size=99px]Witam Witam
Bartek Ma Na Imię Ma 23 Lata Mieszkam W Zgierzu Pracuje W Aleksandrowie Łódzki W Sklepie Motoryzacyjnym :)
Byłem Posiadaczem Suzuki Swift 2000r 1.0 Później Golfa III 1.9TD 75KM 96r Golfa IV 1.4 16V 1999r
Golfa IV 1.9TDI 90KM wirus na 126KM później VW PASSAT B5 2003r 1.9TDI 101KM PD MASAKRA NIGDY WIĘCEJ A TERAZ VW POLO 9N 2004r HUDSON 1.9TDI 96KW 131KM (PDF) 3D :-D [/size]
Interesuje Mnie Sport I Motoryzacja :)
POZDRAWIAM I DZIĘKUJE
NiE mA dYmU bEz OgNiA
TDIObrazek
l
lukus
Newbie
Newbie

Post autor: lukus »

Witam wszystkich mam na imię lukasz mam 25 lata jestem aktualnie w UK. Jestem już zarejstrowany na forum jakis czas ale dopiero teraz postanowilem się przedstawic a wlasciwie pochwalic się moja czerwonka;) więc tak polo 6n2 gti z 2000 roku 3 furtki na razie seria zalozylem tylko sportowy zawias, dystanse lepszejsze radyjko oczywiscie doprowadzenie do stanu uzytku w sumie na razie tyle. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kimoch
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: Kimoch »

Witam serdecznie mam na imię Seba co prawda nie mam Polo tylko audi A3 ale handluje częściami do SEATA jak wiadomo zawieszeniowo i mechanicznie ibiza 6L to to samo co Polo i Fabia

nie jestem żadnym oszustem TU od nie dawna lecz na KSI (klubseatibiza) jestem już pare lat i nikogo nigdy nie oszukałem można poczytać o mnie lecz trzeba się zarejestrować
http://www.klubseatibiza.pl/forum/sprze ... 37427.html

do tego mam warsztat na który z chęcią zapraszam lecz tylko auta z grupy
http://elektromechanika-samochodowa.manifo.com/

mam nadzieje że będziecie zadowoleni z mojej obecności na tym forum

pozdrawiam Kimoch
Żeby jechać trzeba lać !!! Potrzebujesz części do VW Polo czy Fabii zgłoś się do mnie!!!
Allegro http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=4051629 ******** E-mail [url=http]http://elektromechanika-samo
E
EvaZ
Newbie
Newbie

Post autor: EvaZ »

Witam,
Z tej strony Zbyszek z okolic Cieszyna. Osobiscie mocno siedze w Fordzie, ale moja kobieta wozi sie Poloweczka przez co z dnia na dzien przekonuje sie do niego niemilosiernie. Pozdro.
P
PiotrekVW
Newbie
Newbie

Post autor: PiotrekVW »

Witam wszystkich klubowiczów, jestem z okolic Kościerzyny, obecnie jeżdżę polo 6n2. :)
Awatar użytkownika
Iron987
Początkujący
Początkujący

Post autor: Iron987 »

Witam wszystkich, mam na imię Irek, lat 18, mieszkam w okolicach Nowej Soli i Zielonej Góry, od wakacji jestem posiadaczem VW Polo Classic 1,4 60 hasajków. Jak na razie zmieniłem w niej silnik, oleje, filtry, ale zapowiada się więcej, niestety mnie uczniaka będzie hamować brak funduszy, ale myślę że powoli będę ją udoskonalał.
Pozdrawiam.
m
marcinek40
Newbie
Newbie

Post autor: marcinek40 »

Witam Marcin z Aleksandrowa Łódzkiego , własnie zakupiłem 2 auto polo 2003 r 1.2 i pozdrawiam
j
jasiek09
Newbie
Newbie

Post autor: jasiek09 »

Witam posiadaczy Polówek, sam mam Ibizę ale z silnikiem który był także montowany w Polo.
c
cosmo1987
Newbie
Newbie

Post autor: cosmo1987 »

Witam,

Marek z Mińska Maz. własnie kupiłem Polo 86c2f z 94 kiepska blacha ale zdrowym silnikiem:-)
Pozdrawiam
d
drix1994
Początkujący
Początkujący

Post autor: drix1994 »

Siema ! :)

Jestem Darek, liczę 18 wiosen, Kraśnik, woj. Lubelskie - świeży kierowca z 8 pkt na koncie, prawko od lipca ^^ Jeżdżę właśnie VW Polo II 1.0 KAT 45 KM (chyba), ładny niebieski kolorek z zaciapanym do okoła czarnym sprayem (zaprawki mojego brata), Polówka w domu od hmm 10 lat? pierw tata jeździł, potem kupiliśmy passata b4 1.9 tdi, polówę odziedziczył brat, a teraz ja. Silnik lipy nie ma, oleju bardzo nie bierze, mrozy -30oC odpala, żwawy jeszcze jest. Z blacharką nieco gorzej. Progi wewnętrzne można by w przyszłości zrobić i załatać 2 drobne dziurki w podłodze, drzwi od spodu reperaturki po robić no i w klapie poprawić moje zaprawki. (wyciąć i wspawać 2 kawałki blachy, bo musiałem już nawet poxipolu używać do zaprawek :D ) Wnętrze zadbane, po za prawą tapicerką w drzwiach (lekko przetarta w zagłębieniu na rękę).
Obecnie zamierzam zrobić drobne Car Audio, ale o tym w innym dziale.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”