Witam,
Na wstępie powiem, że trochę przejrzałem już ten dział, ale przyznaję nie wszystkie tematy, toteż zakładam swój, bo mam kilka pytań.
Zamierzam do Polówki wstawić wzmacniacz kenwood kac-744 + radio sony cdx-s22 + głośniki 2 drożne, odseparowane SinusTec ST-165, 150W RMS. Wiadomo, szału nie ma ale mi to wystarczy - wiochy robić nie zamierzam

Poza tym, póki co nie chcę bardzo inwestować w nią. Więc do rzeczy:
1) Wzmaka chcę podpiąć bezpośrednio pod aku i umieścić go w bagażniku. Którędy puścić kable zasilania? Pod samochodem czy jest gdzieś miejsce na to, żeby puścić do środka ?? Czy mam sobie samemu to miejsce zrobić wiertarką?
2) Którędy kable pociągnąć w środku od radia do wzmaka (chinche) + ewentualnie zasilanie wzmacniacza. Patrzyłem którędy idą fabryczne kable głośnikowe i mam problem. Idąc od bagażnika, odkręcam tapicerkę pasażera, potem listwę w progu i co dalej? W okolicy pedałów ta "wykładzina" jest przyklejona czy jaak?
3) Miejsce na mindbassy sobie przygotowałem (na dniach wstawię fotki) w drzwiach, w nogach, ale zastanawia mnie kwestia wytłumienia. Chcę to zrobić wełną mineralną 5mm - 10mm. I pytanie moje brzmi, czy próbować wytłumić całą wewnętrzną część drzwi ?? za szybą też ?? Czym to przykleić, bo tam trudny dostęp jest przez tą blache. Oczywiście tapicerkę od drzwi też pasuję jakąś cienką gąbka obić, prawda ??
Noo i sorki jeśli coś faktycznie już było poruszane..mile widziany ewentualny link