LyszyK, teraz mi sie pytania nasunely ;]
szeroka stal byla jakos przerabiana, czy taka kupiles? Jaki jest koszt takiej zabawy? To jest 14", czy 15" sednicy? Nie trze przy tych oponach po maksymalnym opuszczeniu?
Jakos tak mi sie teraz zamarzylo zalozyc podobne kolka
Kółeczka świetne :yahoo: Sam takie chcę sobie sprawić...Tylko narazie fundusze nie pozwalają, ale może już niedługo...Autko prezentuje się naprawdę świetnie.....Wielkie gratulacje i pozdrowienia dla posiadacza.... :oki:
"...Bo Są Takie Chwile ,za które człowiek oddałby całe życie...." Mój samochodzik=>viewtopic.php?t=5211
[quote=""Kubrick""]max 6,5 na przod i 7 na ty[/quote] to nie ma za bardzo sensu poszerzać felg bo oryginalne mają 6J chcesz poszerzać o 0,5J i o 1J nigdy bym w takie coś się nie bawił bo wolał bym zrobić 8J i 9J bo koszt taki sam a efekt mega :crazy:
[quote=""turzol""]Dawaj 7,5 na przod i 8J na tył to tak lajtowo całkowicie[/quote]
ta tak właśnie miałem... wszystko był w ci... :acute:
[quote=""turzol""]Dawaj 7,5 na przod i 8J na tył to tak lajtowo całkowicie[/quote]
ta tak właśnie miałem... wszystko był w ci... :acute: [quote=""Kubrick""]szeroka stal byla jakos przerabiana, czy taka kupiles? Jaki jest koszt takiej zabawy? To jest 14", czy 15" sednicy? Nie trze przy tych oponach po maksymalnym opuszczeniu[/quote]