23.o8.2o12 założony nowy (używany w bardzo dobrym stanie) dach z seata
Arturo założył nową, ori (z ASO) gałkę zmiany biegów ze Skody Octavi II. Wyprałam wykładzinę z bagażnika i wyczysciłam słupki. Zauważyłam też 2 nowe dziury w podłodze (strona kierowcy i pasażera) przez pieprzone otwory w które włożona jest guma a co za tym idzie wycieczka do blacharza. W poniedziałek o 7 rano oddaję auto popołudniu odbieram.
Naprawa przeciągnie się w czasie ale do poniedziałku mamy czas aby ogarnąć smoked i polakierować grill
Jabolek tak tak mamy urlop jeszcze tydzień ale prace nad polo już dobiegają końca
Toto noo nie da się ukryć, że to nie było łatwe zadanie :crazy: wyciągnięcie zajęło prawie cały dzień a drugi męczyliśmy się żeby ją włożyć łącznie chyba 14 godzin nad skrzynią a nad wyciągnięciem wnętrza i jego praniem i wymianą dachu spędziliśmy drugie 14 godz. w sumie do czwartku mieliśmy dużo pracy a w piatek i sobotę był czas na to aby ogarnąć listwę grillową i smoked
Jutro polo jedzie do blacharza zaspawać dziury w podłodze i składamy.
no samo odkręcanie zajmuje trochę czasu, bo w sumie trzeba rozkręcić prawie wszystko co się znajduje z prawej strony pod maską, a do tego zabawa z manewrowaniem skrzynią żeby ją wyjąć, a później ją wsadzić na swoje miejsce...ja z kumplem razem w kanale siedzieliśmy i się z tym bawiliśmy
powodzenia w dalszej pracy nad Polo :oki:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
na front wpadły in.pro w smokedzie (od Elmo) :yahoo:
zegary indiglo niebiesko - czerwone, wskazówki golf 4 podświetlone, wyświetlacze kolor niebieski passat b5 FL zrobione w negatyw, wskazówki mają dodatkowy bajer czyli zapalają się po przekręceniu kluczyka a reszta dopiero po włączeniu świateł (również od Elmo), niebieskie podświetlenie panelu nawiewów oraz włącznika podgrzewania tylnej szyby
oraz nowa ori gałka zmiany biegów z Skody Octavii II
Ostatnio zmieniony 14 paź 2012, 17:16 przez natkastella, łącznie zmieniany 1 raz.