Polo 6N2 - Bullitt

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: yoker1988 »

No co ty felunek jak felunek narazie jest tragedia jezeli chodzi o wizualnosc ehhe, ale juz zaczalem prace nad nimi :P Bede stopniowo wstawial fotki z prac. Mam nadzieje ze widzimy sie w Belfascie w przyszlym roku . :piwo: :piwo:
Awatar użytkownika
bicker83
Początkujący
Początkujący

Post autor: bicker83 »

Dziwne ze wam Nankang odpowiada :/ ja uwazam ze to najgorsze co mialem :( zaczynajac od tego ze przy wywazaniu byla uz masakra z iloscia odwaznikow a jazda szczegolnie na mokrym to porazka :/ Polecam osobiscie Firestone TZ300 naprawde odbrze sie sprawuje na mokrym czy suchym cichutka i scieralnosc tez ma zadowalajaca :) Nawet lepsze sa w porownaniu do Toyo Proxes ktore od niedawana mam nam na przednich felgach :D Naprawde dobra guma
Obrazek
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bullitt »

bicker83
ja patrzylem pod katem kasy tez, 195/45/16 mi ocieraja, a toyo 195/40/16 dosc drogie, jak na chwile obecna dla mnie, i chcialem zobaczyc jak bedzie ze stretchem :)
Co prawda przyczepnosc kiepska jak popada...ale zyzuwalnosc nie jest tak zle, ja mam swoje ponad 2 lata i przod do wymiany ale tyl to jeszcze posmigam z dwa :)

yoker1988
Wlacz z felunkiem walcz i bedzie wypas :)
No mam nadzieje ze sie zobaczymy
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bullitt »

Opony juz zalozone...jak widac zrobilo sie troche luzniej wiec przod pojdzie troszke nizej :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 20:44 przez Bullitt, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”