[quote=""wojtasllb""]smaczny bimmer ! :good:[/quote]
No z wyposażenia nie ukrywam, że tak ale mocy brak, takim GTI to by mnie zamiotło na światłach
Koleś się śmieje ze mnie że pakuję hmm... pakowałem w E36 wszystko co najlepsze z wyposażenia że musiałbym mieć V8 do tego żeby to jakoś jechało :haha: : :rotfl:
[quote=""baton""][quote=""Bejcuś""][quote=""kolo""]
Bejcuś
Becker'a chyba każdy zna kto trochę poczytał o temacie audio

super fura lubie e36 ale zawsze się bałem kupić - niestety w PL jest źle postrzegana, a żeby tak zrobić jak Ty to trzeba trochę włożyć w furkę

[/quote]
Becker Beckerowi nie równy a ten model dedykowany tylko do BMW z oznaczeniem na panelu jak i po włączeniu zapala się napis BMW , inny model Indianapolis tego nie miał. Fajnie mieć coś co jest bardzo rzadko spotykane. To prawda, że E36 w PL to straszna loteria ja swoją sprowadziłem w 2004r. z Mediolanu i tak już jest ze mną ponad 8 lat.[/quote]
Zgadza się. W tym modelu chodzi o to, że jest ono dedykowane do BMW, a o taką wersję akurat jest trudno. Wiem, bo sam szukałem takiego radia do swojego poprzedniego auta (też e36). Skończyło się na tym, że zakupiłem model Traffic Pro.[/quote]
Traffic Pro też miałem i na YouTube mam filmik z tym radiem ależ ten stary sprzęt grał :oki: w połączeniu z Harman Kardon to ludzie dziwili się że to "fabryczne" nagłośnienie.
http://www.youtube.com/watch?v=PvnEZJe6 ... el&list=UL