6N2 Centralny Zamek sam podczas jazdy zamyka i otwiera drzwi czasami co parę sekund czasami co minutę
Jak zgaszę silnik i zamknę z pilota drzwi jest spokój
ale jeśli otworzę i samochód stoi z otwartymi drzwiami samoczynnie zaczyna buczeć centralny i zamyka i otwiera
Co o tym sądzicie w czym tkwi problem?
White Polo 6N2 GTI Pakiet 1.4 TDI AMF+ by Tune-Up
Black A4 B7 S-line 3.0 TDI quattro ASB+ by Ecu Project
Shadow A4 B6 1.9 TDI quattro AVF+ by Tune-Up
Wyjmij pompke ( tak to ta z wezykiem - chyba niebieskim )
I sprawdź styki tam gdzie kabel zasilania wchodzi. Podejrzewam ze mogła ci sie dostać tam woda. A pompke to nawet na forum ktoś sprzedawał chyba
[quote=""yanosho""]6N2 Centralny Zamek sam podczas jazdy zamyka i otwiera drzwi czasami co parę sekund czasami co minutę
Jak zgaszę silnik i zamknę z pilota drzwi jest spokój
ale jeśli otworzę i samochód stoi z otwartymi drzwiami samoczynnie zaczyna buczeć centralny i zamyka i otwiera
Co o tym sądzicie w czym tkwi problem?[/quote]
mam podobny problem z tym ze dodatkowo włączają sie awaryjne, na postoju jest wszystko ok, czesto tez po przekręceniu kluczyka auto zamyka sie, gdzie szukac przyczyny? POMOCY!!
kolego mialem ten problem kiedys woda mi sie dostawala przez uszczelke lampy zawilgocila sie pompa buczala otwierala czasem zamykala i takie tam az sie spalila :-D jak chcesz to mam takie dwie i moge ci jedna sprzedac za 50zl
U mnie zamykanie, otwieranie centralnego z kluczyka działa bez problemu...
ale gdy chcę otworzyć lub zamknąć auto od środka za pomocą przycisku na drzwiach to wtedy centralny otwiera i sam zamyka drzwi.
W czym może być problem??