Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Taki juz mam zwyczaj z innych for, ze pisze duzo i dosc rozwlekle. Rada ktora wyplynela na jednym z for gdzie jestem administratorem to by czytac co trzeci wierszKolego nie twórz takich długich poematów, bo strasznie ciężko się to czyta
Da sie jakos potwierdzic uszkodzenie termostatu? Nie wiem wskazania napiec w VAGu albo poprostu gdzies cos probnikiem?No to odkryliśmy kolejne niedomaganie Twojego autka- termostat do wymiany- co i jak nie bede pisał, bo było o tym milijon razy na forum.
VAG-COM 409-1 od ross tech. Polski VCDS nie dziala mi - na zadnym z portow nie widzi interface, poza tym nasłuchałem się, że to dość kiepski program do diagnostyki (vide tlumaczenia kodow bledów totalnie czasem odbiegaja od tego co faktycznie jest jego przyczyną).Napisz, (bo kolega czaja pytał) na jakim programie działasz i próbuj ten błąd kasować jak pisał, może w koncu sie uda.
Dokladnie 6n1 97 1.0 AER. Pamietam ze do skrzynki bezpiecznikow zagladalem pol roku temu, gdy kupilem ten samochod (od samego poczatku swiecila kontrolka ABS) bezpiecznik od ABS byl ok.skrzynki na aku u ciebie nie będzie bo masz chyba przedliftowe 6n.