Plasti dip we wnetrzu auta

Chcesz upiększyć swoje auto? A może pochwalić się przeprowadzonymi zmianami? Tu możesz to zrobić.

Moderator: Global Moderator

A
Anonymous

Plasti dip we wnetrzu auta

Post autor: Anonymous »

wpadlem ostatnio na pomysl pomalowania tapicerki plastidipem czarnym matem czyli decha ,boczki , konsola co wy na to mieliscie juz stycznosc z takim pomyslem ? bo podobno obojetnie jak sie pomaluje czy sprayem czy pedzlem efekt jest mega fajny
P
PabloPolo

Post autor: PabloPolo »

w sumie nie miałem styczności, sam jestem ciekawy jakby to wyglądało. ...ale ja bałbym się, że mi kobieta pazurkiem zarysuje albo coś innego i będzie całe do zdarcia :grin: wrzucaj foty jak coś :)
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sidkoz »

Cześć też noszę sie z zamiarem odświeżenia w polo kilku części tym preparatem. kratek, atrapy, listem itp ma ktoś juz doświadczenia w tym temacie
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Kupiłem ostatnio kieszenie pod głośniki i też się przymierzam. Jakby ktoś miał namiar na Plasti dip w sprayu w przyzwoitych pieniądzach, to proszę o namiar. Co do samego nakładania, to na Youtube widziałem trochę filmów, więc jak coś znajdę fajnego, to podlinkuję :)
Awatar użytkownika
donstefano
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: donstefano »

hej.Ja szukam pomyslu na wnetrze mojego Polo. Nie kumam co to jest ten Plasti dip ale domyslam sie, ze to jest ten relamowany spray do alufelg?

http://www.youtube.com/watch?v=bgha_fKlJIw mysle, ze jak maluja tyma auto to wnetrze tez bedzie ok
Ostatnio zmieniony 11 sty 2013, 18:16 przez donstefano, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jabolek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę
Kontakt:

Post autor: Jabolek »

http://sklep.oemtuning.pl/pl/c/Zmiana-k ... ojazdu/142
do wyboru do koloru, taniej nie znalazłem

btw. akurat na tym filmiku to im nie wyszło :P
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Właśnie z OEMtuning.pl się kontaktowałem chwile po napisaniu posta. Czekam na odpowiedź od nich. Mam gości na miejscu praktycznie, więc w razie czego podjadę i się dowiem coś więcej :)
Awatar użytkownika
Jabolek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę
Kontakt:

Post autor: Jabolek »

jak się dowiesz czegoś to koniecznie opisz sprawę, na pewno wiele osób na forum szuka konkretniejszego info na ten temat :)
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

po 7o to czarny mat stoi na aledrogo
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Wieści z frontu: OEM tuning center nie ma akurat na stanie sprayów, będą w przyszłym tygodniu.
Jak będę miał chwilę, to do nich podjadę i ogarnę temat :)
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

A wracając do teamtu ma ktoś doświadczenia z tym preparatem już ? Co jak na jaki kolor ?
m
mates86
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: mates86 »

Trochę drogi jest ten preparat, kolega malował plastiki w aucie matowym czarnym sprayem i powiem szczerze że fajnie to wygląda i jak na razie jakoś mu się trzyma.
k
kondzio310
Newbie
Newbie

Post autor: kondzio310 »

chyba tutaj jest najtaniej: http://plastidip.pl/sklep/
kiedyś znalazłem informację, że po nowym roku mają się znaleźć w sprzedaży świecące w ciemności, tego to już w ogóle jestem ciekaw :grin:
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

Dziś maiłem okazję " dotykać" Plsti dip, Kolega był na spocie nissana i przyniósł dziś do pracy kawałek tej powłoki zerwanej co podkreślał z wielkim trudem z lusterka. Jak mówi nie idzie odróżnić na pierwszy rzut oka czy to farba czy ta powłoka. Dodam jeszcze, że ponoć przy malowaniu nie trzeba się tak spuszczać kryje to super. Ja osobiście przekonam się w Lutym jak zakupię ów specyfik :crazy:
D
Dot
Newbie
Newbie

Post autor: Dot »

Witajcie :) Zajmuje sie malowanie samochodow - elementow - za pomoc Plastidip :) Wspolpracujemy z Firma OEM+Tuning :) Jezeli ktos mialby jakies pytania serdecznie zapraszam - 535962205 :)) Pozdrawiam :)
OFERTA PLASTIDIP - PROFESJONALNE MALOWANIE SAMOCHODOW ORAZ POSZCZEGÓLNYCH ELEMENTOW!!

Obrazek

www.auto-metamorfoza.pl

[color=#
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling / Fotki aut”