Powiem Wam, że dalej mam mieszane odczucia jeśli chodzi o halogeny w grillu. Ma to jakiś urok, ale z drugiej strony wygląda dziwnie, jakoś tak rajdowo. Raz mi się podoba, raz nie. Świeże foto:
Dziś z nudów poleciałem trochę pastą po feldze
PS. Co myślicie o szachownicy? Nie koniecznie cały dach. Może tylko paski po bokach (coś jak taxi), albo jeden pasek wzdłuż całego auta asymetrycznie (nie przez sam środek).
14.03
Pośpiech, ostre słońce w twarz i przy parkowaniu załatwiłem hokej o krawężnik :evil:
A na tylnej półce drobne gadżety
29.03
Hokej wymieniony na taki sam (Corsa C), ale tym razem oryginalny, który jest z twardej gumy a nie z plastiku. Wrócił poprzedni grill - no emblem. A wczoraj był dzień grzebania przy aucie i o godzinie 3 w nocy wyjechałem z garażu zglebionym Polo Nisko cholera siedzi, że aż boje się jeździć. No i zastanawiam się jak tam wejdą felgi z ET13. Tył siadł niżej więc będzie trzeba podnieść na talerzykach.
Jak znajdę czas to w tym tygodniu zakładam nowe odboje na tył i podnoszę na talerzykach. Opon do alu cały czas poszukuję. Będę musiał też kupić rozrusznik bo skapitulował i w sumie jestem bez auta :evil:
Jeszcze co do zawieszenia... miałem pod silnikiem osłonę i nie dało się pod nią włożyć paczki fajek bokiem Osłonę zdjąłem bo szkoda by było ją rozwalić. Nie wiem ile teraz jest od tłumika do ziemi bo nie sprawdzałem jeszcze.
Z tyłu są już nowe odboje, przy okazji podniosłem tyle ile się dało na talerzykach. Dziś została ustawiona zbieżność i w końcu mogłem nacieszyć się jazdą, szczególnie w zakrętach Pięknie trzyma się drogi i nie buja autem jak jakąś łajbą Z racji wolnego popołudnia odświeżyłem plastiki żeby nabrały czerni. Niestety fundusze zostały mocno nadwyrężone więc tymczasowo nie ma za co dalej działać. Muszę jeszcze czym prędzej kupić rozrusznik bo mój odmawia współpracy.