harnasisko stanowczo odradzam... przy pierwszej transakcji zakupiłem wygłuszenie i tłumik który miał być p&p okazało sie ze ktoś go za przeproszeniem upierdolił za opaską która łączy końcowy ze środkowym trzeba było kombinować i szukac dłuższej opaski aby obyło sie bez spawania...
kilka dni temu zakupiłem felgi rh cup... miały miec et35... okazało sie ze maja et45 no i przycierają o zaciski wiec trzeba było zakupić 4dystanse ze śrubami koszt ok 240zł... felgi miały być proste... na gołe oko było widac ze ranty powyginane (nie możliwe aby była to wina transportu bo były bardzo dobrze zapakowane-jedyny plus) czyli kolejne dodatkowe koszty 150zł za 4 fele (po znajomości normalnie 240... dodam ze na felgach wyraźnie widać ze ktoś próbował nieudolnie prostować ranty... a zapewniał ze tylko jedna felga ma porysowany rant... w rzeczywistości tylko jedna miała zewnętrzny rant ok...
dogu Polecam interesy z Łukaszem. Bardzo dobry kontakt, żadnych problemów, profesjonalnie zapakowany towar, szybka wysyłka. Polecam!!!
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
---------------------------------------------------------------- Ślesin 2012, 2013, 2014 II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013