bubik 1979

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Zagazowales GTI O_o
NA STOS!!!
Pociety tylny zderzak tez jest straszny.
Czemu nie napisales, ze masz HELLA LED pod 6N2? ;>
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Kubrick""]
Czemu nie napisales, ze masz HELLA LED pod 6N2? ;>[/quote]

A co to za różnica?

Co do tematu to niestety, ale LPG w GTI dla mnie jest jednoznaczne ze spalonym projektem...
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

[quote=""turzol""]A co to za różnica? [/quote]
Taka roznica, ze te lampy sa lepiej, niz genialne :D
Ale LPG i tak psuje wszystko :P
Awatar użytkownika
bubik 1979
Newbie
Newbie

Post autor: bubik 1979 »

[quote=""turzol""][quote=""Kubrick""]
Czemu nie napisales, ze masz HELLA LED pod 6N2? ;>[/quote]

A co to za różnica?

Co do tematu to niestety, ale LPG w GTI dla mnie jest jednoznaczne ze spalonym projektem...[/quote]

Sorry ale jeśli twierdzisz ze to spalony projekt to może dla ciebie ale dla mnie to tańsza alternatywa i zawsze mogę jeździć na benzynie
Jak ktoś chce to już proponowałem wyżej przejażdżkę i naprawdę nie widać różnicy pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Ale jak mnie stac na samochod, to mnie stac na benzyne. Nikt mi nie powie, ze jak producent przystosowal auto do napedzania benzyna, to identycznie ebdzie sie sprawowalo na gazie.
Jak mnie nie stac na spalanie mocnego benzyniaka, to kupuje diesla, albo malego benzyniaka, a nie laduje gaz do najbardziej porzadanego silnika, jaki byl montowany w tym modelu.
Awatar użytkownika
bubik 1979
Newbie
Newbie

Post autor: bubik 1979 »

[quote=""Kubrick""]Ale jak mnie stac na samochod, to mnie stac na benzyne. Nikt mi nie powie, ze jak producent przystosowal auto do napedzania benzyna, to identycznie ebdzie sie sprawowalo na gazie.
Jak mnie nie stac na spalanie mocnego benzyniaka, to kupuje diesla, albo malego benzyniaka, a nie laduje gaz do najbardziej porzadanego silnika, jaki byl montowany w tym modelu.[/

Nie odpowiem na to Tobie nic bo nie ma sensu się kłócić po prostu wyraziłeś swoja opnie a ja odpowiedziałem i tyle każdy robi to na co ma ochotę ja kopiłem sobie takie autko i miałem ochotę gaz mu dać a wyżej napisałem ze jest tanio bo jest tanio i nawet taniej jak na dieslu pozdrawiam

-- Nie Sie 09, 2009 9:15 pm --

[quote=""Jpp""]No, no :D

Witam Kolegę!
W końcu ktoś ze srebrnym GTI, wszędzie te czarne, czarne... Ile można tych czernideł oglądać :)
I LEDy jak moje :) Dokładka ok jak dla mnie, grill jakiś nie teges :) Ale to drobiazg. Zagazowany... :( No cóż, życie.
Szkoda, że tak daleko do Ciebie chłopie mam...
Pozdrowienia.[/quote][/quote]

JPP gdzie mozna w calosci twoje GTI zobaczyc bo szukam po forum i nic nie umiem znalejsc dziekuje za info:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”