6N Koło z VT juz na aucie w realu:):):):):):):)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote=""Łojek""]musze zobaczyć co warte to Przemkowe GTI :)[/quote]
Zjedź z Czajna to zobaczysz ;) :piwo:

PS. w niedzielę na Sielskiej widziałem i Toledo i "Zofię" :acute:
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
Łojek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Łojek »

Za 6 godzin mam samolot z Shenyang do Frankfurtu:), potem 2 godzinki czekania, 2 godzinki nastepny samolot i juz jestem w Warszawie,
następnie furmanką do domu 4 godziny i po 24 godzinach od wyjścia z hotelu już będe w domku, hehhehhee
świetne połączenie mam, ogolę się wieczorem, na kolację zjem śniadanie, obiad prześpię w samolocie,poranna kawa we Frankfurcie i gotowe:)
PS. A Żofia chociaż cisnęła troszkę, hehehehe, czy zamulała turbinę? :P
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote=""Łojek""]Za 6 godzin mam samolot z Shenyang do Frankfurtu:), potem 2 godzinki czekania, 2 godzinki nastepny samolot i juz jestem w Warszawie, następnie furmanką do domu 4 godziny i po 24 godzinach od wyjścia z hotelu już będe w domku, hehhehhee świetne połączenie mam, ogolę się wieczorem, na kolację zjem śniadanie, obiad prześpię w samolocie,poranna kawa we Frankfurcie i gotowe:)[/quote]
To i tak masz dobrze :D

[quote=""Łojek""]PS. A Żofia chociaż cisnęła troszkę, hehehehe, czy zamulała turbinę? :P[/quote]
No nie bardzo ale nie chciałem podpuszczać ;)
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”