[quote=""daro87""]z ta grafika bym sie wstrzymal
ogolnie widac mega OZ wyszly, sam choruje na nie :crazy:
zakladaj i sie okaze czy to to co chcesz [/quote]
Jak ze wszystkim idzie się dogadać jak chcesz mogę Ci sprzedać foto na aucie dodam dziś ale chyba na innym aucie niż czarne inaczej wygląda.
No i złożyłem wszystko w całość tylko dystansów na tył nie zakładałem bo najpierw chciałem zobaczyć jak na takim kole się jeździ gdyż nie jeździłem w 6N2 na 16' jeszcze :blush2: Powiem szczerze jest grubo, oponki też bardzo zdrowe Toyo T1R i grip jest znaczny!!! Bardzo dobrze się prowadzi i jestem bardzo a to bardzo zadowolony!!
[quote=""baton""]Jak dla mnie samochód w tej konfiguracji wygląda świetnie![/quote]
No Batom powiem Ci że mi też się bardzo podoba mimo wszech widniejącego koloru czarnego! Ale lubię ten kolor i zresztą wszystkie trzy auta mam w czerni a ten szczególnie jest shadow :crazy: Jak złożę wszystko do kupy to wszystko będę miał czarne nawet klamki wewnętrzne które są chormowane!
[quote=""facaldo""]Koło świetnie się prezentuje :oki: ! Myślałeś nad dystansem na tył? Ogólnie bardzo fajnie :piwo:[/quote]
Dziękówa za miłe słowa ! Na Ślesin hmm... jak czas pozwoli to chętnie
Tak dystanse na tył 20mm będą już w piątek to zakładam napewno!
Trochę porobiłem z lakierem bo sporo zaległości było Meguiar's przy pomocy brackiego zrobił sporą i jak dotychczas niepowtarzalną różnicę w lakierze. Do mycia zdjąłem tablice rejestracyjne i gril bo wszystkie zakamarki musieliśmy ogarnąć! Dystanse 20mm założone i pare fotek zapodałem z prac i montażu.