Ja bym nie toczył dystansu tylko przebudował nadkola jak to robią w DE. Szeroko i nisko ma być! Poszerzone nadkola zrobiłyby tu odpowiednią robotę
Co do Votexa - VT nie odda uroku. Nie ryzykujesz - nie jedziesz. Może właśnie warto? A może jak Kris mówi coś niestandardowego czyli carbon? Ciężko wyczuć co z tego wyjdzie. Oby nie przesadzić.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
[quote=""Tomek001""]Ja bym nie toczył dystansu tylko przebudował nadkola jak to robią w DE. Szeroko i nisko ma być! Poszerzone nadkola zrobiłyby tu odpowiednią robotę[/quote]
bez przesady...
Zakładaj Paweł na auto bo strasznie ciekawy jestem tego
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
[quote=""Tomek001""]Felgi mega, ale nadal się będę upierał, że tył powinien być szerszy, bo się takie kanciate "Tico" z tego zrobiło.[/quote]
Nie zapominajcie ze to polo i 9" felga więc wcale się nie dziwie ze nie ma szerszego koła , u mnie ledwo się mieści 8"
A pozatym przód byłby za wąski w porówaniu z tyłem :amen:
[quote=""Tomek001""]Felgi mega, ale nadal się będę upierał, że tył powinien być szerszy, bo się takie kanciate "Tico" z tego zrobiło.[/quote]
rzezby nadkoli napewno nie bedzie