Witam, Kuba lat 19 zamieszkały w Rawie Mazowieckiej (w. łódzkie), od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Polóweczki 86c.
Jeśli chodzi o mody to jeszcze nic nie zrobiłem, dopiero zaczynam coś w niej zmieniać.
Kupiłem bo była tania
ale zakochałem się w tym autku i zostanie ze mną jak długo się da
Witam, jestem Scibor, mam 43 lata, mieszkam w pobliżu Górowa Iławeckiego. Jestem weterynarzem, prowadzę własne gospodarstwo rolne. Dziś stałem się posiadaczem VW Polo kombi, 1,4D z 1991 roku. Zobaczymy jak się sprawdzi w roli ekonomicznego "wszędołaza".
Na imię dano mi Grzegorz, lat 28 jestem z Głuchołaz woj. Opolskie. Od niedawna jestem posiadaczem Polówki 1,2 12v 9n z 2004r. Mam nadzieję, że poprzez forum i obecnych tutaj forumowiczów rozwinę moja polówkę pod kątem wizualnym. Obecnie odkąd ja zakupiłem nic nie było robione.
Witam
Mam na imie Krzysiek jestem z Cichego jeżdzę Vw polo classic z 1996r. Posiadam ją od 24 lipca 2012 Auto jest seryjne, ale myśle że dzięki waszym radom uda sie mi troszke je podrobić Pozdrawiam
Krzysiek, Warszawa, 30 lat.
Od poprzedniego piątku jeżdżę polóweczką II po faceliftingu z '91 (długo stała w garażu niejeżdżona, ale udało się ją uruchomić )
Myślę że dzięki Wam jazda nią będzie jeszcze przyjemniejsza!
Witam jestem Mariusz pochodzę z okolic Nowego Miasta Lubawskiego woj warmińsko-mazurskiego jestem posiadaczem polo 86c Coupe z 87r 1,3 NZ polo kupiłem za grosze do
KJS , na co dzień kulam sie Golfem mk3 1,6 AEE
Zamieszkały w Sosnowcu - woj śląskie. Posiadam Polóweczkę 9N z 02r (1.4 TDI) od kilku dni. Kupiona w przypływie uczuć hahaha
Planuję zmiany mechaniczne + wyposażenie tylko jak zregeneruję fundusze Na razie zmagam się z okrutną biurokracją - będzie czas, będą aktywności :d
Witam wszystkich mam na imię Rafał liczę sobie 19 lat, mieszkam w Bliżynie koło Skarżyska-Kamiennej.
10 czerwca odebrałem prawko, które zdałem za pierwszym razem, a już 12 czerwca stałem się właścicielem czerwonej polówki 86c2f z 91r, z silnikiem 1.0 z gazem , zapłaciłem za nią 900zł jest parę spraw do poprawek niestety. Ale to już w innym dziale.
witam wszystkich użytkowników VW POLO. Mam na imię HUBERT lat 29 jestem z WARSZAWY od 9 lat jeżdżę samochodami z grupy VAG a od niedawna stałem się posiadaczem czarnego POLO 9N3 GTI
Pozdro.
Witam,
to już mój piąty vag w przeciągu 6 lat Była Ibiza 021, Golf mk3, Ibiza 6K, Golf mk4, a teraz przyszła pora na Polo 9N
Zajmuje się sprzedażą części zamiennych do samochodów.. Praca połączona z pasją :-D