aby nie było, że się obijam to coś już tam działam wczoraj odebrałam podsufitkę i plastiki oraz uszczelki z flokowania, flokiem jestem zachwycona! tak super to wyszło, że szkoda mi tego było dziś montować, parę fotek z moich wypocin dzisiejszych. Jeszcze wszystko nie jest poskładane, ale jutro do południa musi być zrobiona całość, bo wyruszamy na dub it! zdjęcia robiłam na szybko tel, całość po złożeniu czeka jeszcze dokładny detaling
i wróciliśmy z dub it! impreza na mega poziomie, najlepsza tego typu na jakiej byłam! po powrocie dostaliśmy mega niespodziankę od kolegi Jedrka z vwgruppe. Zobaczcie sami: http://www.youtube.com/watch?v=XvxyAvYu8Dk
Z jasnych plastikow zostaly wspomnienia, obylo sie bez barwienia, malowania uszczelek, calosc flokowana wiec nie ma obaw o to ze z czasem trzeba bedzie poprawiac, raczki, sloneczniki, lampka ori z lupo gti, lustro fotochrom black z gti, jednak jeszcze do podlaczenia na ktore nie bylo czasu...
i kilka shot'ow z Dub It Kielce '13
i to by bylo chyba na tyle w tym sezonie ?? no... moze jeszcze Mapet
Oglądałem dość dokładnie i autko super mi się podoba! jak dla mnie idealne 6n2. Żeby jednak nie było to muszę się nieco dowalić o spasowanie Brakuje mu ewidentnie gleby Air załatwił by tu sprawę żeby nie zniszczyć tak fajnego wozu
ps. Mam nadzieję, że Ala Ci Paweł przekazała iż nie dotarłeś na desce angelwaxa!
dzięki za miły weekend i kilka chwil wspólnej bajery.
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
Największym plusem airride jest to ze nie ma obawy o szuranie spodem jak lecimy w dalsza trasę i sam wygląd auta jak stoi na Max glebie ze spasem robi wrażenie, jednak na razie to tylko plany bo priorytety sie trochę po zmieniały i juz nieco mniej czasu chęci i milionów na mody nawet nie miałem czasu przed większymi zlotami dopracować detailing a wychodzimy z założenia jak montować air to taki zeby sie nie wkur... Co chwile tylko złożyć to raz i porZadnie na konkretnych podZespolach
i uczennica przerosła miszcza środeczek wyszedł miodzio :oki: jak by tak dechę i tunel środkowy dać we flok to mega przytulnie by sie zrobiło, tylko chyba ciężko by było o to dbać w tych miejscach.
No poduchach dopiero by to siadło porządnie .. Jajca urwane..
Paff, ja mam pytanie odnośnie clean'a na przednich zderzaku. Miejsce na blachę zaspawałeś, a dziury na rejestrację zakitowałeś czymś, czy jakimś innym sposobem to zostało ogarnięte?