[Pruszcz Gdański] VW MANIA 26-28 Lipiec 2013r.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

L
LeMaNeK
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: LeMaNeK »

Lemanek właśnie dotarł do domu :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Lampy masz w uj x milion wiec pewnie przeszedł selekcje. później podziękujesz temu kto wysłał zgłoszenie
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Właśnie, a nemezisy i robson? Nie dotarli, że się nie odzywają? Rob chyba jakieś też niespodzianki miał, bo coś tam na fb pisze.
R
Robson94
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Robson94 »

Nemesis i Robson już dawno w domku.... :)

Nie było żadnych niespodzianek bo to na fb to chyba z czwartku jak dobrze pamietam.... :)

Impreza jak najbardziej udana.... :D Oby takich jak najwiecej... :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Łapcie moje zdjęcia:
https://plus.google.com/u/0/photos/1125 ... 8068313873
Ogólnie masakra bo mi się komp zagotował jak je dawałem ;) ale już jest si upał i jemu tez nie służy jak widać hehe
F
Filipovic
Swój
Swój

Czy mi się zdaje czy to 9n3 na dare rs'ach ma zderzak tył z cross'a ? ;)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Filipovic""]Czy mi się zdaje czy to 9n3 na dare rs'ach ma zderzak tył z cross'a ?[/quote]
Zderzak masz z bluemotion
Obrazek
Też myślałem że to cross ale Adrian mnie uświadomił :)
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krakers2207 »

Sporo fotek nacykałeś Karol, żałuje że mnie tam nie było, niestety złośliwość rzeczy martwych :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Dlatego lubię jeździć na faktorię bo w jednym miejscu można zobaczyć wszystko co najładniejsze na zlocie i porobić na spokojnie se zdjęcia ;) Ogólnie to moim zdaniem w tym roku było biedniej i mniej aut niż zeszłego roku ale może moje takie subiektywne wrażenie, bo byłem drugi raz już i niektóre auta znałem. Swoją drogą strasznie zachorowałem na te stare Audi bo są mega ładne i no mało tego jeszcze na zlotach jest aczkolwiek pojawia się już coraz więcej. Zdjęć by było więcej gdyby bateria w aparacie nie zdechła :doh: Muszę kupić zapasową albo skołować jakąś ładowarkę do samochodu :scratch:
[quote=""krakers2207""]Sporo fotek nacykałeś Karol, żałuje że mnie tam nie było, niestety złośliwość rzeczy martwych[/quote]
Za tydzień Pasłęk i pewnie dużo aut z manii też będzie. Daleko nie masz więc dawaj bo warto ;) niby kameralniej niż mania ale taka rodzinna atmosfera jest hehe :P
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""Marcinek""]Stres adriana za kierownica zielonego polo bezcenny ;D hahaha [/quote]
Stres stresem wytrzepało mi alkohol i jedzenie z całych 3 dni na tylnej kanapie jadąc z wami a dodatkowo po nerach dostałem basem ;)[/quote]

Karol, mowiliosmy zebys nie jechal to nie sluchales. teraz cierp. a cieniasa mowilem Ci ze zrobie zdjecie ze stoi :P
Strach jechacm jak poloska napizdza, a jeszcze mi kazesz latac po bokach.

Cwaniak z tym bluemotion bo mu powiedzialem to wie :D:D:D

Tekst zlotu KMWTW (kto ma wiedziec ten wie) = ''prawie nie zginął'' :crazy: :crazy: :crazy:

a Sako o czym nawija bo nie kumam sytuacji? do 2 to wszyscy tancyzli na balecie wiec nikt by sobie o 1:30 jaj nie robil.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Adrian_Malbork""]Karol, mowiliosmy zebys nie jechal to nie sluchales. teraz cierp. a cieniasa mowilem Ci ze zrobie zdjecie ze stoi [/quote]
Ogólnie to na cieniasie było chyba złote rozdanie jak to Bishop mawia bo miałem na dachu ślady od butelek po piwie :crazy: wiec robił dla kogoś coś dobrego czyli za barek :grin: Swoją drogą ładnie syf i kurz z lotniska dawały bo no miałem go kawałek dalej a i tak był w pyle cały. A jechać jechałem bo mi się też turysta włączył i chciałem białego misia pośpiewać :lol:
[quote=""Adrian_Malbork""]Cwaniak z tym bluemotion bo mu powiedzialem to wie :D:D[/quote]
Dlatego też podpisałem od kogo wiem :)
[quote=""Adrian_Malbork""]Tekst zlotu KMWTW (kto ma wiedziec ten wie) = ''prawie nie zginął'' [/quote]
Jeszcze jeden był: ale nie zdejmiesz koszulki nie ?? :lol: zainteresowana pewnie wie OCB ;)
EDIT:
Właśnie Jak-u :) widzę że przeglądasz temat hehe Gdzieś mi się zapodziałeś i nie zdążyłem dać Ci wlepy :( ale przekazałem Lemankowi więc myślę że dotrze jeśli nie to mam jeszcze mały zapas w razie W.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

juz nie prowokuj bo będzie miała przypał :D Spoko dziewczyna wyluzowana i tyle. wszystko w porządku.
Wszyscy zdjęli!
A w sumie to tak ''zdjęła to zdjęła, na ch*j drążyć temat''
Idę spać.
Obrazek
F
Filipovic
Swój
Swój

https://plus.google.com/u/0/photos/1044 ... pZ_Ch_bVcA

Szefowa nie wymiękła i zdjęła .. Więcej na zlotach pić nie bedzie. ;)
Ostatnio zmieniony 28 lip 2013, 23:18 przez Filipovic, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Adrian_Malbork""]juz nie prowokuj bo będzie miała przypał Spoko dziewczyna wyluzowana i tyle. wszystko w porządku. Wszyscy zdjęli![/quote]
Raczej :) przecież wiadomo że żarty były tylko ;) i tak jak mówisz bardzo pozytywna osoba mimo że na początku myślałem że będzie ciężko jej się wpasować w towarzystwo jak to Kostek mawia :lol: to bardzo dobrze dała radę i Bartek może być dumny hehe :piwo:
F
Filipovic
Swój
Swój

Na początku się biedaczka zmieszała, ale jak se popiła to efekty widać było. Kuźwa podpuścili ją, a ta guła napita zaraz szaleje. Co mnie momentami to zniesmaczyło. ;)
Ostatnio zmieniony 28 lip 2013, 23:23 przez Filipovic, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „POMORSKIE”