[quote=""keinan""]Witam, posiadam http://www.nele.pl/img/products/14/34/1_max.jpg i chce kupić skrzynie basową pod niego, aktualnie posiadam tube, ale tak jak wszyscy twierdzą to jest załoooo i tu pojawia się moje pytanie, które z wymienionych polecacie, bądź inne:
Słuchamy rożnej muzyki, po szybsze kawałki dance, trance, po lekki rock hip.hop, wszystkiego po trochu, chodzi mi oto by był fajny basik, dobrej jakości, chciałbym tak max wydać 500 zł na skrzynie, no ale jeżeli trzrba wymienić wzamcniacz to troche lipa:)
Znaczy ja mam wzmcniacz tylko koledzy go już ocenili, mam zestaw helix na przodzie + radio pioneer 4400BT i chciałem kupić suba bo mam aktualnie tube bo znalazłem w domu a nie miałem kaski na sub, ale ją zdobyłem i chciałem se kupić. No ale jak mówicie że wzmak trzeba to tak tylko pod suba
[quote=""keinan""]Znaczy ja mam wzmcniacz tylko koledzy go już ocenili, mam zestaw helix na przodzie + radio pioneer 4400BT i chciałem kupić suba bo mam aktualnie tube bo znalazłem w domu a nie miałem kaski na sub, ale ją zdobyłem i chciałem se kupić. No ale jak mówicie że wzmak trzeba to tak tylko pod suba[/quote]
Jaki problem za 500pln znajdziesz suba i wzmak 2kanalowy ,tylko trzeba poszukać.
[quote=""keinan""]to moglibyście mi powiedzieć chociaż z jakich firm szukać wzmaka i suba i jakbyście mogli powiedzieć co jest nie tak w tych co podałem? Pozdrawiam[/quote]
[quote=""keinan""]A mój wzmacniacz podejdzie pod tego suba INTERTECHNIK MDS-08 czy musze jednak kupić nowy? pozdrawiam[/quote]
Inter nie jest głośnikiem wymagającym jeśli chodzi o pobór prądu.Twój wzmacniacz jak deklaruje producent ma 300w rms,co śmieszy nie osobiście niezmiernie,gdyby miał w rzeczywistości choć 1/3 tej mocy to już nie jest najgorzej.Kup głośnim podepnij pod wzmacniacz ,a sam sie przekonasz czy da radę.W najgorszym wypadku zostanie Ci zmiana wzmacniacza.
Jaki zestaw głośników (2x 165mm, 2x66mm) do 6n2, pod radio Alpine w233r ?
Mam pod to podpięty sub i wzmak. Chodzi mi oczywiście o możliwie najwyższa jakość za przystępna cenę.