[quote=""kielon.91""]Rzecz gustu - miałem taką fantazję i tak zrobiłem. wygląda zupełnie inaczej i musiałem się do tego wyglądu przyzwyczaić, ale jetem zadowolony, bo folia trzyma i myślałem, że wyjdzie gorzej.
rgx oklejałem razem z bratem, zajęło to około 3 tygodnie (praca po pracy), ponieważ spiepszyliśmy na początku i trzeba było dokupić materiału. Całkowity koszt materiału wyszedł około 700 złotych plus przesyłka. A jak to robiliśmy? Najgorzej zacząć, ale potrzebna dużo cierpliwości, dobra suszarka i chęci. Da się zrobić

Metoda prób i błędów :-D
Osobiście bardzo polecam jeśli ktoś chce i ma możliwość oklejenia samochodu własnoręcznie. Co prawda trzeba uważać, żeby nie zadrapać gdzieś folii (np. przy wysiadaniu z samochodu, albo przy parkowaniu), ale z drugiej strony (nawet z białego matu) brud schodzi bez problemu. :cool2:[/quote]
a nie myślałeś może i platidip'ie, bo też bym chciał okleić swoje polo na wiosnę czarnym matem, i teraz nie wiem co by lepiej wyszło czy plastidip czy ta folia , bo szczerze mówiąc nie mam 3 tyg

, chciałbym się z tym w weekend uwinąć