Witam tak jak w temacie mam następujący problem, auto czasami nie odpala przy temperaturze 0 ale jak już odpali to chodzi normalnie natomiast jak chce wyjechać z parkingu i zaczynam kręcić kierownicą to zaczyna rzucać różnymi kontrolkami i auto gaśnie. Jak chce je odpalić ponownie to objawy są podobne bo rozładowanego akumulatora lecz jak podepcze pedałem gazu to po chwili załapie i później już jest wszystko okej
Po pierwsze nie napisałeś czy to benzyna czy diesel nie mówiąc o pojemności czy kodzie silnika. Jak kontrolki się świecą to polecam podłączenie pod komputer.
Jak masz kabel VAG to podłącz pod komputer i Ci wszystko wyskoczy co nie gra Jak nie masz to polecam kupić, chyba, że za cenę kabla wolisz mieć jednorazową wizytę u mechanika. :assasin:
A więc tak alternator do sprawdzenia ,akumulator też choć moim zdaniem to coś z główną wiązką prądową od aku i alternatora. Zacznij od wyczyszczenia klem i dokręcenia.
A co do vaga to krzyczy że nie jest zarejestrowany (pirat).
Dzięki za podpowiedz a co do tego że jest pirat to się domyśliłem tylko moje pytanie dalej jest takie czy jest opcja by się tego jakoś pozbyć bo w Vag Com fajnie leci Auto Scan czego w innych programach nie ma :/ chyba że jest jakiś program w którym jest taka opcja wyłączając Polskiego Vaga bo to badziew