Hmm.. Planów na auto jako takich nie mam to będzie czysty spontan

Tak w ogóle to zapomniałem dodać , że samochód pochodzi z 1998 roku, a więc jest 6 lat młodszy niż maluch no i konstrukcja o wiele bardziej taka cywilizowana

Silnik to stare 8v 60 km (mam w dowodzie 44kW) ponoć znacznie lepszy od 16v :d Automat działa bardzo fajnie , 4 no do miasta super sprawa ,a jak będę chciał wajchować to sie maluchem przejade heh :p Auto miało przez bardzo długi czas jednego właściciela w niemczech . Jest naprawdę zadbane przebieg na tą chwilę to tylko 102 tyś km , mam wszystkie dokumenty itp. Ma nowy rozrząd ze względu na wiek. Radio niestety podmienione , oryginalnie było alpha , a jest stara gamma bez kodu , ale już tym się zająłem i będzie coś tam brzdąkać w tym podszybiu , przynajmniej na razie heh:) Nic tylko lać paliwo i latać

Z wyposażenia to elektryczne szyby , elektryczne lusterka , abs , 2 poduchy , halogeny , centralny zamek itp. Do zrobienia jest jeszcze obrotomierz , bo coś jest z nim nie tak. Wskazuje tak od 6 tyś w górę od razu po uruchomieniu silnika :niewiem: