[quote=""sloma92""]Chyba będziemy krytykować. Ale to Twoja wizja auta, jednak każdy z nas Ci powie... Idziesz w złą stronę mocy synu! [/quote]
dobrze gada
[quote=""Kuba""]A jak się do zamka dostaniesz teraz ? :scratch:[/quote]
tez mnie to ciekawi, jak ? ;>
ja wiem ze na waszym forum trzyma się styl germana i wtedy jest dobrze to nie jest moj pierwszy projekt auta który robię ale jest projektem oszczędnym w kasę robię na co mnie stać i jak mi się podoba ( do zamka dostaje sie bez problemu nie wiem skąd się to wzięło ze jest problem ) do agro tuningu bym nie porównywał bo dla mnie agro tuning to jechać do super marketu nakupywac zabawek pokrowców laminatów i obwiesić auto na feldze 13" i Seri zawiasie lub uciąć fedry krytyka się nie martwię bo każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje
Mój pierwszy projekt przy którym błądziłem wydałem kupe kasy i pieściłem przez 4 lata i żałuje do dziś ze sprzedałem ale tak bywa
kazdy robi tak jak lubi i mu sie podoba ale powiem ci jedno zmarnowales dobre polo larsona bo w poprzednim wydaniu bylo naprawde dobre wiem co mowie bo sam larsonowi sesje polo robilem robisz to co sie stalo z zielonym polo od szakala sory no musze to napisac agro ,no chyba ze nas czyms zaskoczyc pokaz chociaz te fotele w pol skorze co to jest ?