Ja sie wybieram ale jade inna trasa bo na lodz to bym musial kolo robic ale mozemy sie spotkac na zjezdzie z autostrady jak bedziecie leciec na konin bo ja jade na kalisz stawiszyn konin bo mam blisko jak cos to wiesz gdzie mnie szukac bardziej preferuje fejsa bo tam czesciej zagladam
Jasne że Łódź jedzie - z tym że my planujemy wyjazd ok 10:15 czyli w Emilii na A2 powinniśmy być 10:50-11:05 i być może zgarnie Nas ze sobą Śląsk i Kraków
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
U nas to są wstępne ustalenia - jeśli będzie trzeba się opóźnić o 30 min to pewnie się uda.
Jeszcze nie wiem jak Śląsk i Kraków czasowo będzie stał także wszystko się dopiero ustala - tylko kwestia się zgadania :oki:
Widzę ją kiedy oczy zamykam, słyszę ją kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra Ślesin\'07 I CA-SQ, II dB
Kozienice\'10 III BestPolo
Ślesin\'11 IV BestPolo
Ślesin\'12 out
Ślesin\'13 III BestPolo
Ślesin\'14 II BestPolo
Ślesin\'15 I
Tak jak Fresh napisał Grupa Łódź spotyka się o 10-10.15 pod Tesco na ul. Pojezierskiej, tam pewnie pitu pitu jakies ustalenia, wymiana bagaży i przed 11 uderzamy w kierunku Emili żeby wbić się na autostrade A2 do Konina. Pewnie ktoś bedzie miał CB to bylibyśmy w kontakcie i spotkamy się na jakimś parkingu
Ja tak jak gadalem z Patrykiem dolacze sie do was na zjezdzie z A2 na konin bo tak jak mowilem krocej mam, a godzinowo sie musze jeszcze dogadac i bede na was czekac