to fakt narazie wygląda to jak rozsypane puzle ale jak wsyztsko poskładam pojawi się dolot pokrywa silnika kolekotr ssący akus itd wszytsko bedzie przykrecone a nie połozone pojawia sie nakretki na kielichy, czarny pas przedni lampy z czarną góra itd to zacznie to wyglądać

U mnie pod maską ma być poprosto ładnie i jakoś wyglądac bez szału bo nie mam czasu na takie zabawy obcenie może na zime sie zajme teraz w koncu chce pojeździć
mam nadzieje że w tym tygodniu znajdzie się jakiś dzien w który przyjde wczesniej z pracy i cos podłubie
Pozdro
No i prawie dokończyłem komore zostały juz tylko drobne elementy. Tak wyglądała przed:
A tak wygląda teraz:
Do poprawy zostały jeszcze:
- utoczyć dekielki na kielichy i pomalować na czarno,
- pomalować i założyć osłona silnika na głowice,
- wymienić kolanko z przepływki do turbiny na czarne ale trzeba czekac 5 tygodni na czarne

,
- zamontować cyfrowe oprawki bezpieczników na zasilanie do car audio i dodatkowe zasilania do wnętrza,
- pomalować bagnet na czaerwono albo czarno

.
Zawitały tez nowe lampki InPro (dzięki OLO:))
Tutaj jeszcze kilka zdjęć wnętrza ciągle w trakcie prac.
Musze poprawić kanały dolotowe do nawiewów z klimatronika (dzieki STONOGA za info), zamocowac gdzieć nie wiem gdzie jeszcze dodatkowe wskaźniki, na nowo wygłuszyć drzwi pod audio, zamontowac klatke bezpieczeństwa no i wnętrze pójdzie na czarno czerwono. Ciągle jeszcze dyskutuje z dziewczyną czy podsufitka i słupki beda białe kremowe grafitowe czy czarne

Natomiast reszta bedzie czarna z czerwona alkantarą

W tym tygodniu zawitam tez u lakiernika na poprawkach i na hamowni

Sądzę że na przyszły weekend będzie juz duzo dokończone ale większośc prac jak obszywanie zostawiam na zime sobie
Pozdro
Cyprys