Co można zrobić z wibracjami, które są przenoszone na karoserie i wnętrze auta, wszystko drży dopiero przy wyższych obrotach się wycisza. Poduchy pod silnikiem są całe i niepopękane. Ma ktoś jakieś pomysły??? Pozdro!!!
Nic się nie da zrobić. Po prostu tak jest.
U mnie poluzowały się wkręty od plastików (tam gdzie jest półka). Będę je odkręcał i skręcał jeszcze raz, psikając silikonem w spray'u. Pozdro
Nic to nie da... jedynie zdemontowac deske i zalozyc ja raz jeszcze. Wszystkie kolki zamontowac na silikonie i takze napchac go do dziur tam gdzie wchodza kolki. Plastik z wiekiem twardnieje i to sa efekty starzenia sie samochodu.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
U mnie strasznie cos latalo na wolnych obrotach, wyczailem co sie stalo.
Okazalo sie ze jeden z bolcow trzymajacych zawiasy od maski dostal luzow i skakal.
Dokladniej to chodzi o prawa(pasazera). Podlozylem cos pod maske i bardzo sie wyciszylo.
Już Wyczaiłem co to może być:) poducha pod skrzynią jest wybita, na silniku nie widać żeby były do wymiany ale postaram się to zrobić dla pewności - zobaczę jakie będą efekty:)
-- Wto Wrz 08, 2009 1:28 pm --
I już po kłopocie pomogła wymiana poduchy pod skrzynia:) teraz jest cicho i karoseria nie ma drgań! Jest miodzio:P pozdro i dzięki wszystkim za pomoc!!!