jakie felgi ???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

co do malowania felg na czarny mat to popieram sam malowałem ostatnio i do srebrnego auta moim zdaniem pasuje to super ;) a jeśli o dekielki chodzi to te średnio mi się widzą lepiej jest założyć takie jak są orginalnie w polo i też je w czarny mat :)
Awatar użytkownika
japuk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: japuk »

tyle ze mam ograniczony budzet po zakupie opon, a te nie sa drogie. Felga jest tak zbudowana ze akurat dekiel bedzie malo widoczny... jutro wybiore sie do sklepu motoryzacyjnego... moze bede mieli jakies dekielki... jesli nie to zamowie te z allegro( czyms terzeba zakryc) i pomaluje w mat
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

[quote=""kubik""]mat czy połysk? [/quote]

jasne,że MAT

Ja do srebnych, pordzewiałych :lol: zimówek założyłem dekielki z .... poszerzanej stali, pomalowane na czarny mat ... nie pasuja idalnie, ale o niebo lepiej wyglada felga jak są założone

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""kubik""]ale domyslam sie ze lepiej cos zalożyć zeby nie zanieczyscic piasty.[/quote]
Ale przecież z tyłu masz dekielek zabezpieczający a z przodu nie ma prawa coś się dostać. Osobiście nie dawałbym dekielków moim zdaniem to szpeci :D
Awatar użytkownika
doman
Początkujący
Początkujący

Post autor: doman »

własnie mam zamiar tez zabrac sie za malowanie stalówek..... i moje pytanie brzmi : czy wystarczy lekko przetrzec sciernym papierem i pomalowac zeby sie trzymalo..... czy trzeba sie bardzo "spuszczac" przy malowaniu stalowek zeby byl jako taki efekt odswierzonej stali? aha no i czy na plastikowe dekle trza dac podklad czy zmatowic i siknac matem??

tak bym kcial zeby wygladalo.....Obrazek

pozdrawiam
Polo 9n0
Touran 1T0
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

Ja mam stalówki bez dekli, wg mnie szpecą tak jak napisał ktoś wcześniej :)

Co do koloru to oczywiście mat.
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

ja dekielków nie przecierałem papierem prysnąłem podkładem do plastiku i się trzyma ;)
a co do czyszczenia to polecam szczotkę na szlifierkę papierem ściernym się zajeździsz :D
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dziii »

Witam ostatnio zastanawiam sie nad kupieniem felg i tu zaczyna sie problem, powiem tak na pewno nie będą to felgi mniejsze od 16' ale czy może mi ktoś powiedzieć czy do polo wejdą 17 ale tak żeby na dziurach nic nie tarło. Spotkałem sie z tym Obrazek
i nie wiem jak to jest zrobione 5 śrób wymiana całych piast czy co i te fele bardzo mi sie podobaja. A na sam koniec chodzi mi jakie kupic czy srebne kolorem podobne do tych co na zdjeciu czy czrne z polerowanym rantem. Dodam ze kolor mojego polo jest czarny a nie wszystkie kolory felg pasuja pozdro
Ostatnio zmieniony 02 gru 2008, 16:40 przez dziii, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BaTuS
2fast...
Kontakt:

Post autor: BaTuS »

wstaw miniature zdjecia

co do koloru to kwestia gustu, czarne sa fajne ale jak nie masz balona i mocna glebe
a ze srubami mysle ze sobie poradzisz wrzucajac jakies dystanse, chociaz nie dokonca wiem czy takie sa, zmieniajace rozstaw srub sa na pewno
17" w 6n to troche juz za duzo
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

hm ale nie wiesz jak wyglda sprawa tarcia beda raczje ?
Awatar użytkownika
BaTuS
2fast...
Kontakt:

jak zawias bedzie twardy to raczej nie powinno trzec, chociaz niech ktos powie na 100% kto ma 6n
z tymi dystansami to chyba zle powiedzialem bo szukam ale takowych nie ma a jakies wymysly sa raczej niebezpieczne
gdzies znalazlem info ze raczej trzeba bedzie sie zajac piasta, tarcza hamulcowa i zaciskiem
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

hm no to widze ze problem jest wiekszy bo zaiwkcha nie mam hm a kto by mi pomogł w samym doborze felg bo nie chce zrobic wiochy i tez nie chce ty smiesznych felg z allegro co firma jest nie znana
Awatar użytkownika
BaTuS
2fast...
Kontakt:

[quote=""dziii""]bo nie chce zrobic wiochy i tez nie chce ty smiesznych felg z allegro co firma jest nie znana[/quote]
bardzo madre zdanie :)
moze bbsy rs lub rm ?
Awatar użytkownika
dziii
Raczkujący
Raczkujący

Obrazek

zanczy sie cos takiego by mi odpoaiwadało bo te gestrze mi za bardzo sie nie podobaja a co mowiczie na 5 ramienne beda pasować czy nie nadaja sie do polo ??
n
napalm
Newbie
Newbie

Post autor: napalm »

Schmidt Revolution Modern Line

8x15 195 45

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”