Bardzo dziękuję za poradę !
Niestety nie mam Vag'a, chyba najwyższy czas kupić

. Jedyne co posiadam to próbnik do bezpieczników 6-24V. Dzisiaj zabrałem się za robotę i sytuacja wygląda następująco:
-bezpiecznik jest dobry ( wcześniej kontrola wizualna ) tylko że przy kontroli próbnikiem nie zapala się lampka. Testowałem to na włączonym silniku i dmuchawie na 1,2,3 i 4. Tak jak by napięcia nie było.
-poszedłem za radą i postanowiłem zdemontować schowek, praca rzeczywiście prosta.
-po odpięciu przewodu od dmuchawy sprawdzałem kontrolką w gnieździe i też lampka się nie zapala ( można się tego spodziewać po tym jak nie było na bezpieczniku ale chciałem na 100% się upewnić )
- próbowałem sprawdzić jeszcze na panelu w konsoli ale niestety nie dałem rady go wymontować przez te dwa "cięgna" od regulacji temperatury i nawiewu, są za krótkie aby panel wyciągnąć a ja nie wiedziałem jak je odpiąć.
Na ten moment jestem więc w martwym punkcie. Muszę się lepiej zaopatrzyć albo oddać auto do elektryka
Jeśli ktoś ma jeszcze jakąś radę to chętnie posłucham.
Edit :
Ok problem udało się rozwiązać.Niestety musiałem pojechać z tym do elektryka. Rzeczywiście na bezpieczniku nie było prądu. Przyczyna była taka że brud zablokował silnik dmuchawy - dziwnym trafem zamiast spalić bezpiecznik wyjarało się coś wyżej ( nie wiem jak idzie przed bezpiecznikiem wiązka ale elektryk mówił że coś się przepaliło we włączniku świateł - stąd też nie włączały się przeciwmgłowe tylne czego nie zauważyłem wogóle bo ich nie miałem okazji ostatnio używać

) W każdym bądź razie wymieniono dmuchawę na "nową" z allegro i pospawano styki we włączniku i działa.