Witam.
Kupiłem wspomniane Angel Eye's do Polo 6N oczywiście modelowo się zgadzają, ale za cholere nie mogę ich wsadzić :/ wydają się być głębsze od standardowych lamp. Czytałem, że trzeba coś docinać aby pasowały... Może ktoś z forumowiczów wie co i jak trzeba zadziałać żeby wszystko pasowało ładnie ?
Gdzieś słyszałem że przy montażu niektórych trzeba wycinać trochę pas przedni. Ja zakładałem sonary to zmieściły się bez problemu ale kłopot był z wymianą żarówek.
Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tu Macie jakiś patent na parujące reflektory ? Może którąś zaślepke zdjąć ? Jakieś porady ?
Edit: znalazłem odpowietrzniki, ale za cholere nie wiem gdzie je zamontować :/
KrZyChUelk Na odpowietrznikach powinny byś takie gumki, u mnie w ori lampach zdjąłem je i pomogło. Może tez tak być ze same po jakimś czasie odparują, rozklejałeś je czy coś że zaczęły parować? Zicherek Tej listwy metalowej za nic nie idzie przykręcić pod kierunkami jeśli ma się sonary. Będzie odstawać, mnie to denerwuje i na wiosnę chyba wrzucę ori lampy.
Lampy używane, długo leżały z zimnym garażu. Widać ktoś je rozklejał, ale dobrze skleił... Mam nadzieje że wysuszę je i nie będą parować, ewentualnie wywalę ze gumowe zaślepki.