[quote=""MystiC246""]Witam drogich forumowiczów, jestem nowy i przychodzę do was z ważnym problemem. Kolega ma VW Polo 2004 rocznik 1.2 benzyna, niedługo ma urodziny i chcieliśmy zafundować mu nowe radio do samochodu (obecnie ma na kasety), i tu pojawia sie moje pytanie, na co muszę zwrócić uwagę przy wyborze sprzętu, czy wymiana będzie trudna? Myślałem o radiu firmy JVC
(
http://www.mediamarkt.pl/konin-st-miast ... ,id-853093 ). Bardzo dziękuje za wszelką pomoc ![/quote]
Jeśli ma na kasety wymiana nie powinna stwarzać problemów, może być że trzeba będzie zmienić kostkę ori radia na ISO. Ten JVC jest bardzo fajny. Przy kupnie radia zwróć uwagę na wyjścia RCA z tyłu radia by można było w przyszłości podłączyć wzmacniacz, mile widziane dodatkowe funkcje takie jak odtwarzanie plików mp3, wejśćie USB, wejście AUX na przednim panelu, moc 4x50W to takie podstawy.
[quote=""texan""]Witam!
Prosiłbym was o doradzenie jakie głosniczki moge kupic do swojej połowki III 98 r.
Standardowe nie spelniaja wymagan a chce zeby bylo choć troche bassu i takiego fajnego brzmienia. Nie chce wydawać 300~zł na jakies tuby czy cos tylko chce głosniczki jakieś które beda miały ten bassik i fajne czyste w miare brzmienie, Zestawić taki do 150zł ~ . Czemu 150 ? bo nie chce inwestować w samochód poniewaz niedlugo bede zmieniał a teraz zalzy mi na dobrym brzmeniu. Prosze o doradzenie ponieważ akurat na tym sie nie znam

Dziekuje silicznie i pozdrawiam![/quote]
Na temat głośników przednich do polo 6n jest na forum bardzo dużo, użyj opcji
szukaj.